Prima Kiinteistöt Oy LKV [A]

Prima Kiinteistöt Oy LKV [A]

Prima Kiinteistöt Oy LKV [A]

Yrityksen yhteystiedot

Mankkaantie 2-4, 02180 Espoo Puh: (09) 452 0700
ma-to 9.30-17.00 pe 9.30-15.00
Yrityksen sivut

Prima Kiinteistöt Oy LKV

Prima on laadukas!

Prima Kiinteistöt Oy LKV on perustettu vuonna 2000. Toimialamme on perinteinen kiinteistönvälitystoiminta. Kaiken toimintamme perustana on asiakaslähtöisyys ja tavoitteena virheetön suoritus eli onnistunut asuntokauppa ja sen tyytyväiset osapuolet. Meillä on useiden satojen toimeksiantojen tuomaa kokemusta ja osaamista. Seuraamme aikaamme etsien uusia toiminta- ja viestintätapoja asuntojen myyntiin.

Prima-team koostuu rautaisista, kielitaitoisista asuntokaupan ja kiinteistönvälityksen ammattilaisista, joilla kaikilla on laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinto (LKV). Olemme sitoutuneet noudattamaan työssämme Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n laatujärjestelmän arvoja sekä Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry:n Hyvän Välitystavan ohjetta. Kehitämme niiden sekä säännöllisen koulutuksen avulla työtämme ja tarjoamme asiakkaillemme luotettavan asunnon myynti- tai ostoprosessin.

Laatujärjestelmän mukaisesti keräämme asiakaspalautetta säännöllisesti. Antamassaan palautteessa asiakkaamme ovat todenneet meidän hoitavan työmme erinomaisesti, asiakkaidemme etua ajatellen.

Ota yhteyttä: myynti@primalkv.com

Lue lisää meistä:

www.primalkv.com
https://www.facebook.com/primalkv/

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti