Harri Hakkarainen

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0403504737

Ei ole yhdentekevää, kenelle annat rahallisesti arvokkaimman omaisuutesi myyntiin. Hyvä välittäjä saa kodistasi markkinoiden parhaimman hinnan mahdollisimman nopeasti. Asuntokaupassa yhteydenpito asiakkaisiin on erittäin tärkeää ja voidaan sanoa, että olen töissä Sinulla 24/7. Minä suosittelen ja ehdotan asioita, mutta kaikki päätökset kotisi myynnistä ovat Sinulla. Saat aina yksilöllistä palvelua, heti ensitapaamisesta lähtien.

RE/MAX -ketju toimii maailmanlaajuisesti ja olemme markkinajohtajia monissa maissa. Sen ansiosta minulla on käytettävissäni parhaat työkalut kotisi markkinointiin. Saamme tutkitusti keskimääräistä korkeampia myyntihintoja lyhyemmillä myyntiajoilla. Se saavutetaan oikealla hinnoittelulla yhdistettynä tehokkaaseen näkyvyyteen. Olemme kaikki yrittäjiä, eikä meille makseta toimistolla istumisesta - ainoistaan onnistuneet suoritukset palkitaan. Asunnon myynti ei ole ahdistavaa, kun annat ammattilaisen hoitaa kaikki siihen liittyvät asiat.

Nautin työstäni ja teen kaikkeni, että Sinä olet tyytväinen ja suosittelet minua myös tuttavillesi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen. Kerron, kuinka voin auttaa Sinua, oletpa sitten myymässä tai ostamassa.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Välittäjän uusimmat kohteet