Seuraa

Katja Huisman

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0440899111

Sinun kotisi on minun sydämenasiani!

Monesti kuulee sanottavan, että välittäjän työhön ajaudutaan. Elän kiinteistönvälitystä ja tämä työ oli haaveeni jo aivan nuoresta tytöstä lähtien. Rakastan työhöni liittyvää vapautta, ihmiskeskeisyyttä ja sitä, kun kova työ palkitaan. Olen työskennellyt pitkään myynnin ja suomalaisen designin parissa ja sieltä löytyi intohimoni sisustamiseen, rakentamiseen ja remontointiin- uuden tekemiseen. Tiedän, kuinka kodista saadaan myyvä ja asiakkaan kiinnostusta herättävä.

Olen unelmoija, esteetikko ja elän tunteella. Aistin elämää ja intohimoa ympärilläni. Ihmisten elämäntarinat saavat minut toimimaan inhimillisesti ja herkästi kuunnellen. Viiden lapsen äitinä osaan samaistua tavalliseen arkeen ja sen tuomiin haasteisiin. Tunnistan elämän kipukohdat ja osaan kohdata tilanteet, joissa yhteys on kurottava pieteetillä.

Saat kauttani kaikki asumiseen liittyvät palvelut tinkimättömällä tyylillä ja asiantuntemuksella, unohtamatta laatua, yksilöllisyyttä ja ihmisläheisyyttä, jotka arvoina kulkevat käsikädessä jokaisessa kohtaamisessa.

Ollaan yhteydessä ❤

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään