Jaana Saarinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, PVS
Puh. 0445357161

Asuntosi ansaitsee arvoisensa välittäjän.

Hoidan asuntokauppasi alusta loppuun tyylikkäästi, turvallisesti ja ammattitaidolla. Toimin yrittäjänä, laillistettuna kiinteistönvälittäjänä (LKV, LVV) sekä kiinteistöarviointimestarina (PVS).

Hyvät asuntokaupat eivät synny sattumalta, ne alkavat hyvin tehdystä arviosta. Vahvuutenani on mm. kohteiden oikeanlainen hinnoittelu ja kiinteistöarviointi. Oikeanlaisella hinnoittelulla taataan se, että asuntosi myydään nopeasti ja parhaimpaan hintaan.

Taustani palvelujohtamisen, projektinjohdon, myynnin sekä henkilöstön kehittämisen ja valmentamisen saralla tuovat minulle vahvan osaamisen niin neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoihin kuin asioiden maaliin saattamiseen sekä asiakaslähtöiseen ja ihmisläheiseen tapaani toimia. Olen saanut asiakkailtani erityisesti kiitosta aidosta ja lämminhenkisestä tavastani kohdata ihmisiä, osaamisestani kuunnella asiakkaiden toiveita ja tarpeita erilaisten elämäntilanteiden keskellä sekä luotettavasta ja tehokkaasta tavastani saattaa kaupat maaliin nopeilla myyntiajoilla ja erinomaisilla saavutetuilla myyntihinnoilla. Nautin työstäni ja se näkyy tuloksissa sekä tyytyväisissä asiakkaissa! Asiakkaani ovat olleet RE/MAX -ketjun tyytyväisimpiä kaikkien asiakaspalautteideni keskiarvon ollessa 10 jo useita vuosia peräkkäin!

Olen mielelläni avuksi, joten ole yhteydessä, niin mietitään yhdessä parhaat ratkaisut ja parhaat kaupat juuri sinulle.

Kuullaan pian!

Ota yhteyttä välittäjään

Välittäjän uusimmat kohteet