Kimmo Saari

myyntijohtaja, LKV, LVV, MA
Puh. 0400585711

Kiinteistönvälitystä pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella. Kauppaa yksiöistä vaativiin kiinteistöihin ja kokonaisiin uudiskohteisiin. Tietoa, taitoa ja tuloksia vuodesta 1994. Soita jo tänään niin suunnitellaan yhdessä kotisi myynti ja uuden kodin hankinta. Service also in English and Swedish.

Asiakkaiden kertomaa:

”Jätettyäni yhteydenottopyynnön, yhteydenotto tapahtui erittäin nopeasti. Välittäjän arvio hinnasta onnistui nappiin. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa, kuin olisi vanhan tuttavan kanssa asioinut. Välittäjä antoi palveluistaan miellyttävän kuvan ja hän viesti olemuksellaan olevansa meidän asialla. Itse ei tarvinnut muuta kuin ottaa ensimmäisen kerran yhteyttä, poistua paikalta näytön ajaksi ja ilmestyä kaupantekotilaisuuteen. Suositelen, ja olen jo suositellutkin, tuttaviani kääntymään asunnonmyyntiasioissa Kimmo Saaren puoleen.”

– Asunnon myyjä, Helsinki Aurinkolahti

”Tyytymättömyyteni hintaan johtui markkinatilanteesta ei välittäjästä. Välittäjä Kimmo Saari on erittäin ammattitaitoinen, asiallinen ja kaikin puolin mainio ihminen. Pidin siitä että hänessä ei ole yhtään päälle tunkevaa autokauppiasta.”

-Asunnon myyjä, Helsinki Tammisalo

”Hyvää työtä! Kiitos.”

-Asunnon myyjä, Helsinki Kallio

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi