RE/MAX Family

RE/MAX Family Töölössä ja Kalliossa

Töölön toimipisteemme löydät K-Supermarket Kasarmin vierestä. Tule käymään vaikka kaupassa käydessäsi, voit samalla tutustua RE/MAXin asuntotarjontaan, päivittää oman asuntosi arvon tai pyytää meidät ilmaiselle arviokäynnille tarkempaa arviota ja myyntisuunnitelmaa varten.

Kallion toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Helsinginkatu 6 (Helsinginkadun ja Harjutorin kulmassa). Tervetuloa käymään!

Pitkä kokemuksemme asuntokaupasta on aina käytössänne.

- asuntojen ja kiinteistöjen myynti - vuokraus - arviokirjat - toimitilojen vuokraus ja myynti - lakiasiainpalvelut kiinteistöasioissa

Toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi asioimaan kanssamme!

Yhteystiedot

Pohjoinen Hesperiankatu 33, 00260 Helsinki

Puh: 029 170 1180

Avoinna

Ma-pe 10-16, päivystys 24/7

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Miksi RE/MAX?

Yrittäjähenkiset välittäjämme ovat poikkeuksellisen motivoituneita. Heillä on vahva paikallinen asiantuntemus sekä pitkä kokemus alalta.  REMAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju - markkinajohtaja nyt jo 13 Euroopan maassa sekä USA:ssa ja Kanadassa. Suomessa RE/MAX on toiminut vuodesta 2006 ja toimimme koko Suomen alueella lähes 400 välittäjän voimin.  Mitä voimme tarjota? 1. Vahva paikallistuntemus. RE/MAX-välittäjät ovat kaikki vahvan paikallistuntemuksen omaavia alan ammattilaisia.  2. Laajin markkinointinäkyvyys kohteille. Tarjoamme laajimman kotimaisen nettinäkyvyyden lisäksi bonuksena kaikille myynnissä oleville kohteille laajan kansainvälisen näkyvyyden, miljoonia potentiaalisia silmäpareja kuukausittain.  3. Yrittäjähenkisyys tekee meistä poikkeuksellisen tehokkaita ja motivoituneita tekemään kaikki mahdolliset toimenpiteet asiakkaiden eteen - varmistaen parhaan mahdollisen lopputuloksen. 4. Kansainvälisen vahvan verkoston. Kauttamme voit myydä tai ostaa kiinteistöjä kaikkialta maailmasta turvallisesti - olet sitten kiinnostunut asunnosta Välimerellä tai  esimerkiksi Virosta. Myynnissämme on tälläkin hetkellä lähes miljoona asuntoa.   Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää!

RE/MAX Finland

Konsernin toimistot

Helsinki