Seuraa

Pilvi Yli-Opas

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Puh. 0504929203

Olen koko työhistoriani työskennellyt asiakaspalvelun ja myynnin parissa, tämä on antanut minulle vahvan pohjan välitysalalle. Oli sitten kyseessä kiinteistö tai osake niin tulen mielelläni keskustelemaan asuntosi myyntiin liittyvistä asioista.

Olen luonteeltani työtä pelkäämätön sekä aito. Kun en ole töissä voit löytää minut kuntosalilta tai ystävien parista. Olen myös vahvasti kissa-ihminen ja kotoa löytyykin kaksi Maine Coonia.

Asunnon myyminen tai ostaminen on yksi elämän tärkeimmistä asioista ja siksi itse keskitynkin työssäni siihen, että prosessin kaikki vaiheet menisivät mutkattomasti ja osapuolet olisivat aina tilanteen tasalla. Ehdottomasti parasta asiakaspalvelutyössä on, kun onnistun ylittämään asiakkaan odotukset!

Toimistoltamme löydät kaupungin osaavimmat välittäjät niin lakitekniikan kuin vahvan myyntiosaamisen saralta. Voit siis olla huoletta, kun valitset minut myymään kotiasi!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Välittäjä hoiti kaiken ammattimaisesti ja ripeästi sekä piti jatkuvasti osapuolet ajan tasalla."

Myyjä

"Yhteistyö välittäjän kanssa oli miellyttävää, asiantuntevaa ja sujuvaa. Kaikkiin mieltä askarruttaviin asioihin sai vastauksia nopeasti ja jos ei heti voinut antaa vastausta, niin hetken kuluttua kuitenkin. Oli kiva tehdä kauppaa hänen kanssaan. Kaunis kiitos kaikesta."

Myyjä

"Välittäjästä tuli positiivinen ensivaikutelma ja tämä vastasi todellisuutta. Välittäjä oli helposti tavoitettavissa ja pysyi aikataulussa. Ongelmien hoito toimi välittäjän kanssa hyvin. Asuntokaupasta jäi tosi positiivinen kuva."

Myyjä

"Ensi vaikutelma oli sama mikä oli kokoajan eli hyvin lämmin miellyttävä ihminen. Kaikki kysymykset jotka esitimme jollei Hän tiennyt siinä tilanteessa otti Hän siitä selvää. Me löysimme itsellemme ainakin tällä hetkellä sopivan kodin."

Ostaja