Suvi Latto

Myyntineuvottelija, KiLAT
Puh. 0408394939

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Hyvä fiilis jäi. Asiantunteva välittäjä."

Myyjä

"Ensivaikutelma oli hyvä ja todellisuus vastasi erinomaisesti ensivaikutelmaa. Suvin kanssa asioidessa tuli turvallinen tunne asioiden sujuvuudesta , ja hänen mukavasta persoonastaan. Aikataulu ylitettiin, ja asioita joita ei itse ollut tullut ajatelleeksi niin Suvi toi kiitettävästi esiin. Kokonaiskuva oli erittäin myönteinen. Suosittelen mitä lämpimimmin Suvia ja teidän yhtiötänne.Kiitos kaikesta."

- Myyjä

"Suvi on ystävällinen ja ammattilainen. Asiat sujuivat hänen kanssaan hyvin ja asuntokaupat tehtiin nopeasti :)"

- Ostaja

"Kaikki sujui erittäin joustavasti. Voin suositella muillekkin."

Myyjä

"Sain suoituksen Suvi Latosta välittäjänä ystävättäreltäni, jonka asunnon Suvi oli juuri myynit onnistuneesti. Ensitapaamisessa Suvi Latosta vahvistui jo ystävättäreltäni saamani kuva ystävällisestä, luotettavasta ja asiantuntevasta välittäjästä. Ensivaikutelma säilyi koko prosessin ajan. Koko myyntiprosessi eteni aivan uskomattoman ripeästi kaupanteoksi. Tämän tyytyväisempi ei enää voisi olla. Suuret kiitokset Suville :)"

Myyjä

"Lämmin helposti lähestyttävä henkilö. Etsi vaihtoehtoja miten edetä jos myynti pitkittyisi. Tuli tunne että kaikki vaihtoehdot käytetään. Tulikin nopeat kaupat."

Myyjä

"Suvi on alansa ammattilainen isolla A-lla! Todella osaava ja ystävällinen..Suvi piti meidät kokoajan ajantasalla ja teki kaiken täyden kympin arvoisesti ja enemmänkin.Parempaa välittäjää ei voisi olla! Kaunis kiitos Suvi."

Myyjä

"Kaikki meni ihan asiallisesti lopputulos hyvä"

Myyjä

"Ei paremmin voi mennä kun tämä vuokraus."

Vuokranantaja

"En tyytyväisempi voisi olla."

Myyjä

"Erittäin mukava välittäjä,suosittelen lämpimästi häntä ystävilleni."

Myyjä

"Välittäjä oli asiantunteva ja osasi kertoa tarvittavat asiat asunnosta. Välittäjä oli myös helposti tavoitettavissa ja vastaili kysymyksiimme."

Ostaja

"Kaikki meni Ok välittäjän osalta. Tilaisuuteen, jossa kaupat tehtiin, saapui myyjien poika, joka ryhtyi kinaamaan agressiivisesti , sähköauton latausajasta väittäen minun ostajan valehtelevan tietämättä, missä lataan autoni. Välittäjä sai kuitenkin tilanteen hallintaan ja saatiin kaupat tehtyä."

Ostaja