Seuraa

Eetu Tapio

Myyntineuvottelija, KiLAT
Puh. 0400715492

Vaadi välittäjältäsi aina vähän enemmän Vuosien myyntikokemus yhdistettynä rautaiseen asiakaspalveluasenteeseen tuottavat hyviä tuloksia ja mieleenpainuvia asiakaskokemuksia. Korkea vaatimustasoni auttaa saavuttamaan tehokkaita ja laadukkaita tuloksia. Pyrin tuottamaan jokaiselle asiakkaalle vaivattomia ja nopeita asuntokauppoja. Uudet näkökulmat ja ajatukset kiinteistönvälitystoimintaan ja aktiivinen myyntityö takaavat sinulle onnistuneet asuntokaupat.

Kun mietit nykyisen asuntosi myyntiä tai uuden kodin ostamista, niin kannattaa olla yhteydessä!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Asunnot, kiinteistöt

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Täyden kympin suoritus ensivaikutelmasta kauppojen loppuun asti. Aikataulu piti ja asuntoni myytiin nopeammin kuin olin ajatellut. Välittäjä on olemukseltaan kuunteleva ja rauhallinen, jota arvostan nykypäivän ylimielisten kaikki tietävien "nuorten menestyjien" joukossa."

Myyjä

"Välittäjä oli kärsivällinen ja ehdottoman luotettava. Hän piti huolta että myyjä ymmärsi mitä milloinkin tapahtuu ja piti ajantasalla kaikin puolin. Vaikka kohde olikin haastava myyntikohde, ei välittäjä menettänyt toivoaan ja valoi sitä myös myyjään."

Myyjä

"Asunnon myyminen ei olisi voinut sujua paremmin, asunto myytiin alle viikossa myyntiinlaitosta ja koko prosessi alusta loppuun sujui jouhevasti. Yhteistyö välittäjän kanssa oli mutkatonta ja mukavaa. Eetun kanssa oli ilo tehdä yhteistyötä. Rauhallinen, palveluhenkinen, rehellinen ja asiantunteva olemus rauhoitti myös meitä hermoilevia myyjiä. Ja jos välittäjä ei jotain asiaa heti tiennyt, häne selvitti sen tuotapikaa. Meille jäi kokonaisuutena erittäin hyvä kuva sekä välittäjän tekemästä työstä että ReMaxista kiinteistönvälityspalveluita tarjoavana yrityksenä. Valitsisimme saman välittäjän toistekin ja tulemme lämmöllä suosittelemaan Eetua myös tuttavillemme."

Myyjät

"Eetu hoiti hommat todella mallikaasti."

Myyjä

Esittelyvideo