Seuraa

Minna Silvo

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Puh. 0440111862

Kai se lähtee ensin ajatuksesta, sen jälkeen on toteutuksen aika. Nimittäin kodin hankinta. On se sitten ensimmäinen oma kotisi, tai se iso kiinteistö kun lapset ovat jo lähteneet maailmalle, ehkä kenties se unelmien kesämökin osto?

Mitä se sitten ikinä onkaan, tarjoan monipuolisen osaamiseni, kokemukseni ja intuitioni sinulle toteuttaa unelmasi. Olen mukanasi kotisi hankinnassa, tai jo olemassa olevan kodin myynnissä ajaen sinulle parasta mahdollista tulosta.

Saamani asiakaspalautteet kertovat tekemästäni työstä, jota teen sydän edellä toimeksiantajaani kuunnellen ja palvellen.

Tee ensimmäinen siirtosi ja ota yhteyttä, siitä yhteinen matka alkaa kohti unelmiasi!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Erityisosaaminen

Huoneistot, kiinteistöt, vapaa-ajan asunnot, tontit, kuolinpesät, arviot, ulkomaan kohteet

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Välittäjä oli aivan ihana ihminen, jonka seurassa viihtyi. Myös meidän lapset rakastuivat häneen ja hän sai luotua lapsille positiivisen kuvan asunnon myynnistä. Välittäjänä ammattitaitoinen, luotettava ja todella kärsivällinen ja joustava. Ammattitaitonsa ansiosta asuntomme myytiin hetkessä ja hinta ylitti kaikki odotuksemme. Olemme kiitollisia hänestä ja hänen tuesta asuntokaupan aikana!"

– Jasmin Björkqvist, myyjä

"Kaikki sujui todella hyvin! Hyvä Minna!!"

Paritalon ostaja, Vartiokylä

"Minna on osaava, tehokas, asiakkaan tilanteen sisäistävä ja huomioiva välittäjä. Minna osasi ehdottaa meille erinomaisia vaihtoehtoja, joita perheemme ei itse olisi keksinyt. Minna on sydämellinen, aito ihminen, jonka kanssa on helppo jakaa suureen ratkaisuun liittyvää pohdintaa."

Omakotitalon ostaja, Vartiokylä

"Lämmin kiitos Minnalle kotimme myynnistä! Ystävällinen, lämminhenkinen, kannustava ja osaava kiinteistövälittäjä. Suosittelen!"

Paritalon myyjä, Ruskeasanta

"Asunnon myynti hoitui nopeasti ja asiantuntemuksella. Suosittelen!"

Asunnon myyjä, Pukinmäki

"Olipa helppoa asuntokauppaa! Sekä osto-että myyntipalvelu toimii erinomaisesti. Minnan kanssa on helppo asioida, aito ja ihana ihminen ❤"

Asunnon myyjä, Pukinmäki

"Kiitos ihana Minna❤️ Olit meille täydellinen välittäjä. Vaikka meidän tapauksessa eteen tuli mutkia, niin jaksoit yömyöhään taikoa asiat vielä parhain päin ja sait onnelliset myyjät ja varmasti myös onnelliset uudet ostajat En voi muuta kuin lämpimästi suositella Sinua! Eikä tähän riitä tila enempää kertoa kuinka paras olet?"

Erillistalon myyjä, Vantaa

"Kiitos Minna❤️ ilman sinua näitä kauppoja ei olisi syntynyt! Jaksoit valaa uskoa vaikeina hetkinä ja päästiin maaliin niinkuin heti alussa lupasit! Suosittelemme lämpimästi Minnaa- hän välittää suurella ❤️"

Omakotitalon ostaja, Vartioharju

"Kiitos Minna loistavasta työstä myydessäsi lapsuuden kotini?Teet työtä suurella sydämmellä?ja rautaisella ammattitaidolla. Ei ollut helppo kohde myydä, ja välimatkakin melkoinen, mutta niin vaan hommat hoitu sujuvasti?ja tiedotus oli erinomaista. Iso suositus Minnasta, kun kiinteistö kaipaa uusia asukkaita?"

Omakotitalon myyjä, Pyhtää

"Koko prosessista jäi kauttaaltaan hyvä mieli! Minna oli määrätietoinen, miellyttävä ja ymmärsi meitä todella hyvin. Hän kohtasi meidät lämmöllä ja piti meidät hienosti ajan tasalla asioista. Olemme kiitollisia ja iloisia, että saimme asioida juuri Minnan kanssa!"

Myyjä Pukinmäki

"Välittäjä todella välitti. Näytöillä kävijöille jäi varmasti täydellinen tieto kohteesta."

Myyjä Kauniainen

"Minna on erittäin ammattitaitoinen, perusteellinen ja luottamusta herättävä. Hän todella tekee töitä asioiden edistymisen eteen. Jos/kun tulevaisuudessa tarvitsemme välittäjää, otan ehdottomasti Minnaan yhteyttä."

Myyjä Kauniainen

"Täydellinen ammatillinen ote, miellyttävä ja luottamusta herättävä tapa lähestyä asiakasta! Minna - parasta A-luokkaa!"

Myyjä Vartiokylä

"Erittäin asiantunteva ja kokenut henkilö!"

Myyjä Vartiokylä

"Minna hoiti koko prosessin ammattimaisin ottein."

Myyjä Vartiokylä

"Erittäin hyvä!"

Myyjä Itäkeskus

"Kiinteistövälityksen parasta A-luokkaa! Luotettava, asiantuntevaa toimintaa ja asiakkaan kohtaaminen erinomaista."

Myyjä Vartiokylä

"Ammattitaitoinen, huomio kaikki businekseen vaikuttavat asiat, olen häneen tyytyväinen!"

Myyjä Siltamäki