Seuraa

Anne Tauschi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Yrittäjä (oikeasti tekijä)
Puh. 0400441460

Henkilökohtaista välittämistä varmalla otteella jo vuodesta 2005 alkaen!

Onko toiveenanne löytää koti, joka poikkeaa tavanomaisuudesta? Onko teillä kiireinen elämäntapa, ettekä ehdi keskittyä asuntotarjontaan? Haluatteko hoitaa asunnon etsinnän ilman julkisuutta? Onko tarkoituksena vaihtaa paikkakuntaa, eikä asuinalueet ole teille tuttuja? Oli syy mikä tahansa, valjastakaa minut etsimään teille unelmienne koti puolestanne.

Ostotoimeksiantosopimus oikeuttaa meitä etsimään toimeksiantajan lukuun sopivia kohteita. Ostotoimeksiantosopimus ei sido Sinua ostamaan kohdetta ja olet vapaa ostamaan kotisi myös muualta. Näin kuitenkin mahdollisuutesi paranevat oleellisesti löytää juuri se oikea koti Sinulle. Välityspalkkio on neuvoteltavissa. Ei kuluja, ellei tuloksia.

Verkostomme on laaja ja meillä on pääkaupunkiseudulla n.50 välittäjää, joten eiköhän aloiteta?

Aina on oikea aika soittaa, kelloon katsomatta;

puh. 0400 441 460 / HomeHunter

#uudiskohde #uudisasunto #rs-kohde #ennakkomarkkinointi #vuokranantaja #vuokra-asunto

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Asiallinen, ystävällinen palvelu"

Ostaja, Vantaa

"Kerrassaan erinomaista palvelua ensimmäisen sijoitusasuntonsa ostajille! Kiitos, Anne!"

Asunnon ostaja, Kallio

"Kommunikointi välittäjän kanssa oli helppoa ja mutkatonta"

Asunnon ostaja, Pasila

"Anne on titaaninen ammattilainen, joka hoitaa prosessin sujuvasti alusta loppuun päämiehensä vankkana tukena. Paras välittäjä, jonka olen koskaan kohdannut."

Martta

"Asunnon myyminen & uuden hankkiminen sujui vaivattomasti ja tehokkaasti."

Juho

"Kiitos Anne, olet huippu!"

M & R

"Todella helppoa kaupankäyntiä näin jälkikäteen ajatellen, erityisesti vahvan tunnistautumisen avulla allekirjoittavien dokumenttien ansiosta. Kuvat olivat erinomaiset ja esitteestä jäi hieno muisto."

Asunnonmyyjä, Käpylä

"Kaiken kaikkiaan kaupat sujuivat erinomaisesti. Esille tulevat kysymykset, jotka pohdituttivat, hän selvitti nopeasti ja asiantuntevasti."

Olli

"Sujuvaa ja avointa keskustelua. Myyjä aktiivinen auttamaan asunnon löydössä."

Asunnonostaja, Pasila

"Ammattitaitoinen, kokenut ja ihmisläheinen myyjä! Ottaa molemmat osapuolet huomioon ja Annen kanssa on helppo toimia, oli sitten myymässä tai ostamassa. Homma on alusta loppuun asti selkeää ja avointa ja ikäviä yllätyksiä ei tule. Voin lämpimästi suositella!"

Sami

"Anne on rautainen kiinteistövälittäjä ammattilainen, jonka kanssa on miellyttävä asioida. Asiakkaina olimme koko ajan tietoisia missä mennään ja tavoitteet toteutuivat. Oman myynti ja uuden hankinta Annen ammattitaidolla."

Asunnonmyyjä, Paloheinä

"Oman kokemukseni pohjalta voin suositella Annea lämpimästi! Asunto meni kaupaksi nopeasti ja sovitulla hinnalla. Nopeaan myyntiaikaan vaikutti varmasti laadukas ja kaunis esite sekä Annen rautainen ammattitaito."

Tarja

"Anne oli ammattitaitoinen ja neuvoi meitä erinomaisesti kun ostettiin ensimmäistä omakotitaloa. Kiitoksia!"

C. R.

"Annen ammattitaito on huipputasoa ja toiminta erittäin tehokasta. Asunnon myynti Annen kanssa oli helppoa ja hän saa hoitaakseen myös meidän mahdolliset tulevat asuntokaupat."

Asunnonmyyjä, Arabianranta

"Kaikki hoitui, kuten oli sovittukin, hyvässä hengessä. Anne on ammattilainen ja nainen paikallaan."

Vade

"Erittäin mukava asuntokauppa kokemus. Suosittelen mielellään eteenpäin."

Panu

"Jos joku asia tässä maailmassa vielä toimii niin tämä! Aivan erinomaisen hyvin sujuneet kaupat ja Anne piti aktiivisesti yhteyttä. 10/10."

Jarmo

"Erinomaiset stailaus- ja kuvauspalvelut."

Asunnonmyyjä, Haaga

"Anne oli mahtava kaikin puolin! Ei mitään negatiivista palautetta. Suosittelen kaikille ja varmasti otan yhteyttä häneen mikäli tarvetta tulee."

Mikko

"Anne Tauschi hoiti asuntomme välityksen moitteetta. Myyntiaika ja hinta olivat molemmat hyvät. Hyvät kuvat ja esittelyteksti monipuolinen. Kaikin puolin asiantuntevaa työtä."

Oskari

"Kiitos Anne hyvin sujuneesta kaupasta."

Asunnon ostaja, Lauttasaari

"Ammattilaisen työtä oli ilo seurata. Varsin hyvät yhteistyökumppanit, stailaaja ja valokuvaaja. Etukäteen työlääksi ajattelemani prosessi toteutui todella sujuvasti."

Asunnonmyyjä, Töölö