Ildiko Katona-Hiekkanen

Myyntineuvottelija
Puh. 0405759990

Jokainen meistä tietää, ettei koti ole vain seiniä ja tavaroita. Koti ei ole pelkästään paikka, vaan koti on TUNNE ja sen myyminen tai ostaminen on ennen kaikkea sydämen asia. Päätös on yksi elämän suurimmista, jossa ihmiset tarvitsevat usein apua. Inhimillisyys; toisen ihmisen ja hänen elämäntilanteensa ymmärtäminen sekä avuliaisuus ovat tehokkuuden ja ammattitaidon lisäksi todella tärkeitä. Tämä työ ei ole ainoastaan asuntojen välittämistä, vaan myös ihmisistä välittämistä. Olen kiitollinen jokaisesta hetkestä, jonka saan elää mukana unelmien toteutuessa ja elämän suurissa muutoksissa.

LUPAAN SINULLE, ETTÄ TOIVEESI ON YHTEISTYÖMME TAVOITE! Olen toiminut yrittäjänä media- ja markkinointialalla yli 25 vuotta sekä Suomessa, että kotimaassani Unkarissa. Tiedän, että myyntityöskentelyn lähtökohta on asiakas, Sinä!

Jokainen asunto on koti – elämän tärkein paikka. Riippumatta siitä myytkö vai ostatko, olet tehnyt ison päätöksen ja minun tehtäväni on auttaa Sinua toteuttamaan se onnistuneesti.

Henkilökohtainen brändini on inhimillisyys, rehellisyys ja ainutlaatuisuus. Teen työni Sinua kuunnellen, intohimolla ja tehokkaasti, asioihin perehtyen.

Kolmen aikuisen ja kahden teinin äitinä sekä mummina minut löytää vapaa-aikanani kotiaskartelun lisäksi myös juoksuradalta tai kuntosalilta, ja tietysti puhelin on aina lähelläni. Ole rohkeasti yhteydessä!

Soittoasi odottaen toivotan Sinulle kaikkea hyvää!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Unkari,Englanti, Italia

Välittäjän uusimmat kohteet