SKY LKV / Kiinteistötoimisto Sky Oy

Teemme kiinteistöjen ja asunto-osakkeiden kauppaa lähes 30 vuoden kokemuksella. Kun tarvitset työlleen omistautuneet ja osaavat välittäjät - ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinun kodillesi tai tontillesi paras myyntitapa. Uudiskohdemyynti ja rakentajayhteistyö ovat erityisosaamistamme.

Yhteystiedot

Isonmännyntie 4, 01690 Vantaa

Puh: +358504118770

Avoinna

Meidät tavoitat sähköpostilla ja puhelimitse jokaisena viikonpäivänä kelloon katsomatta!

Voit myös lähettää yhteydenottopyynnön www.skylkv.fi-sivuston kautta ja olemme yhteydessä viipymättä!

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Miksi Sky?

Olemme perheyritys ja toimimme aina tehokkaasti saadaksemme myyjälle parhaan hinnan ja onnistuneet asuntokaupat!

Me osaamme. Välittäjän työ on uran mittainen oppimisprosessi ja ammattitaito on meille tärkeää, siksi ylläpidämme osaamistamme jatkuvin koulutuksin. Et mielelläsi anna terveyttäsi aloittelevan lääkärin hoitoon. Samoin tärkeä omaisuus on turvattava. Meiltä löytyy kokemusta ja osaamista, joka on asunnon vaihtajan etu. Me olemme innokkaita onnistumaan.Teemme työtämme rakkaudesta lajiin!

Palava halu palvella asiakkaitamme loistavasti näkyy jokapäiväisissä toimissamme. Meillä on loistava tiimi – luotamme toisiimme ja jaamme onnistumiset. Luottamus näkyy myös asiakkaillemme. Talot ja asunnot ovat enemmän kuin vain kuori. Rakastamme laadukasta rakentamista ja siihen liittyvää suunnittelua – ja lopulta sitä jokapäiväistä voimaa, joka hyvästä asumisesta asujilleen tulee.

Ota yhteyttä kun haluat kotiasi arvostavan välittäjän!