Ursula Juvonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, Partner
Puh. 0405625665

ILOINEN JA ENERGINEN MYYNNINTEKIJÄ KÄYTÖSSÄSI!

Tässä työssä parasta on asiakkaiden auttaminen ja vastuun ottaminen heille ajankohtaisessa ja tärkeässä asuntoasiassa. Teen aina tinkimätöntä työtä huolellisesti hakien parasta ratkaisua niin myyjän kuin ostajankin kannalta!

Työ on tärkeä osa elämääni nyt lasten aikuistuttua. Olen mielestäni onnekas kun olen löytänyt paikkani kiinteistönvälityksestä! Tämä työ vie helposti mukanaan, mutta varaan aikaa myös itselleni ja harrastuksille. Nyt lähimpänä sydäntäni ovat lenkkeily, uiminen ja fillarointi unohtamatta pientä griffon koiraani Möhkyä.

Eniten olen myynyt asuntoja Helsingin keskustasta, Lauttasaaresta, Tapiolasta ja Etelä-Espoosta. Asiakkainani on ollut perheitä, sinkkuja, ensiasunnon ostajia, perikuntia sekä sijoittajia.

Hoidan mielelläni myös vuokraustoimeksiantoja.

Olipa kotisi pieni tai suuri niin se on minulle tärkeä!

OLETHAN MINUUN YHTEYDESSÄ! 040 562 5665 / Ursula

100% Asiakkaista suosittelee! Asiakkaiden antamaa palautetta:

Ursulan valitseminen asuntomme välittäjäksi oli ehdottoman hyvä valinta. Hän on toimelias ja hän kommunikoi aktiivisesti kaupankäynnin eri osapuolten kanssa. Lisäksi Ursula on täsmällinen ja hän hoitaa työnsä sovittujen aikataulujen mukaisesti ammattitaidolla. Saimme asuntomme myytyä ja lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä.
Asunnon myyjä

Ursula osasi erittäin hyvin suositella minulle toista asuntoa sen lisäksi, mistä alun perin olin kiinnostunut. Ja tästä suositellusta asunnosta teimmekin kaupat. Kaikki sujui erittäin mallikkaasti ja olen palveluun enemmän kuin tyytyväinen.
Asunnon ostaja

Yhteistyömme sujui hienosti heti ensi kohtaamisesta lähtien. Ursulan kanssa oli todella suuri ilo toimia yhdessä. Asunnon ostaja löytyi nopeasti. Kiitos isosti avusta!
Asunnon myyjä

Ursula on etsinyt yritykselleni useita sijoitusasuntoja sekä etsinyt asuntoihin vuokralaiset.
Suosittelen lämpöisesti Ursulaa kaikissa asuntokauppa-asioissa.
Sijoittaja

Myytävästä asunnosta tehty esittelymateriaali ja video olivat todella hyviä. Kaikki meni hyvin.
Asunnon myyjä

My career among real estate business is just perfect to me. It´is always pleasure to help people to fulfill their dreams. Please, call me if you are investor or looking apartment to you and your family in Capital Area. Let me also know if some of your friends needs energetic and professional broker to sell their house.

Some topic words which describes me:
Excellent sales person, 20 years experience in sales, customer care, target oriented, energetic, positive, team player, decisive, innovative, solution-orientated. Never Give Up !


#ursulavälittää #ursulastailaa #kiinteistönvälitys # solidhouse

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti, Ruotsi

Erityisosaaminen

Myyntikohteiden valmistelu myyntikuntoon, esittely ja tehokas myyntityö, tarjouskauppa, perikunnat, sijoittajayhteistyö. Alueellisesti Helsingin keskusta, Lauttasaari ja Tapiola.

Välittäjän uusimmat kohteet