Solid House Oy LKV, Turku

Solid House Oy LKV, Turku

Solid House Oy LKV, Turku

Yrityksen yhteystiedot

Eerikinkatu 13, 3 krs., 20100 Turku Puh: 044 282 0038
Yrityksen sivut
Solid House on uudenajan raikas ja sympaattinen brändi kiinteistönvälitysalalla.

Hyvinvoivat välittäjät tuottavat ylivertaista palvelua asiakkailleen. Haluamme tarjota parhaan toimintaympäristön kiinteistönvälittäjille. Solid Housessa suurin osa välittäjistä toimii osakkuusmallilla, joka antaa välittäjille valtaa sekä vastuuta päättää yksittäisen asunnon myynti- ja markkinointikeinoista. Osakkuusmalli takaa, että saat varmasti motivoituneen ja innostuneen välittäjän myymään kotisi. Meillä välittäjiä kannustetaan uusiin ideoihin ja toimintatapoihin. Näin syntyy jatkuvasti uusia innovaatioita alalle.

Uskomme, että ostaja haluaa nähdä myytävässä kohteessa tulevan unelmakotinsa. Ei siis ole yhdentekevää miten asuntoasi markkinoidaan. On ratkaisevaa miten asunto on laitettu myyntikuntoon ja miten sitä markkinoidaan. Meillä Solid Housessa on erinomainen tiimi ja tukiverkosto takanamme. Mediatiimin graafikot, stailaajat, ammattivalokuvaajat ja kirjoittajat toteuttavat yhdessä välittäjien kanssa myynti- ja markkinointimenetelmiä. Hallintotiimi avustaa ja tukee asiakirjojen ja juridisten seikkojen selvittämisessä.

Solid House Oy LKV yrityksenä on toiminut alalla jo vuodesta 2012, vakiinnuttaen asemansa alan asiantuntijana. Meitä on yli 40 henkilöä ja toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Helsingissä, Turussa, Salossa ja Porissa.

Rakastamme asuntoja ja asuntokauppaa - kiinteistönvälitys on meille elämäntapa!

Yrityksen yhteystiedot

Eerikinkatu 13, 3 krs., 20100 Turku
Puh: 044 282 0038

Toimipisteet:
Erottajankatu 1, 00130 Helsinki
Eerikinkatu 13, 20100 Turku
Turuntie 1, 24100 Salo
Hallituskatu 4, 28100 Pori

www.solidhouse.fi

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti