Kadri-Ann Öunap

Asiakkuuspäällikkö, KED, KiAT, MyAT
Puh. 0401547844

Välittäminen on ihanaa!

Olen uusien asioiden oppimisesta kiinnostunut ja erittäin puhelias ”ikuinen optimisti”. Asuntokaupoista minulla löytyy kokemusta Turun alueen lisäksi runsaasti myös pääkaupunkiseudulta, tutuksi ovat tulleet myös Keski-Suomen markkinat. Turkuun ihastuin jo vuosia sitten, mutta kesän 2017 alussa minulle avautui oiva mahdollisuus muuttaa tänne Auran rannoille ja aloittaa työt Solid House Turun huipputiimissä. Asuntokauppa on sen jälkeen käynyt kiitettävästi ja monet kodit ovat löytäneet itselleen uuden omistajan.

Olen vahva myynti- ja markkinointialan osaaja, ja kannatan omien vahvuuksien avulla erottautumista. Sydämeni sykkii perheen lisäksi erityisesti tennikselle ja junioripyöräilylle.

Työkokemukseni sisältää kansainvälistä myyntiä ja markkinointia sekä asiakassuhteiden kehittämistä. Erityisesti myyntityö on lähellä sydäntäni. Olen varma, että hyvä asiakaspalvelu ja rautainen ammattitaito yhdistettynä määrätietoiseen kaupantekoon on tyrmäävä yhdistelmä. Sinun ei enää tarvitse miettiä kuka myy asuntosi.

Asiakaspalvelu ja kaupanteko onnistuvat myös englanniksi, viroksi ja venäjäksi.

Terveisin Kadri 040 154 7844

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti, Viro

Erityisosaaminen

Kiinteistöt, asunto-osakkeet, sijoitusasunnot, kuolinpesät.

Välittäjän uusimmat kohteet