Solid House Toimitilat

Toimitilavälityksen asiantuntija

SOLID HOUSE TOIMITILAT Solid House ja Blanc Asset Management ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on Solid House Toimitilat -liiketoimintayksikön kautta laajentaa palveluverkostoa ja tarjota entistä kattavampaa palvelukokonaisuutta. Solid House Toimitilojen toiminta käynnistyy heinäkuun 2022 aikana kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Palveluksessasi on toimitilavälitykseen erikoistunut yhtiö yli 10 vuoden kiinteistöalan kokemuksella. Ydinliiketoimintaamme on toimitilojen myynti ja vuokraus. Kohteemme koostuvat paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti toimivien omistajien kohteista, joita ovat pääasiallisesti yksityiset kiinteistösijoittajat, rakennusliikkeet, pankit, säätiöt sekä sijoitus- ja varainhoitoyhtiöt. Olemme myös mukana erilaisissa kiinteistökehitys- ja kiinteistökonseptointihankkeissa. Vahvaa osaamista ja kokemusta löytyy lisäksi kaavakehityksestä, rakennusoikeuksien myynnistä sekä sopimustekniikasta.

Solid House Espoo Piispansilta 9A [Iso Omena], 00230 ESPOO Solid House Helsinki Erottajankatu 1-3, 00130 HELSINKI Solid House Laitila Keskuskatu 11, 23800 LAITILA Solid House Pori Hallituskatu 4, 28100 PORI Solid House Salo Turuntie 1, 24100 SALO Solid House Tampere Keskustori 1, 33100 TAMPERE Solid House Turku Eerikinkatu 13, 20100 TURKU Solid House Uusikaupunki Alinenkatu, linja-autoas., 23500 UUSIKAUPUNKI Solid House Vantaa Tikkurilantori 1, 01300 VANTAA

toimitilat@solidhouse.fi

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Erottajankatu 1, 00130 Helsinki

Puh: 040 536 5590

Avoinna

Arkisin 9:00-17:00

La-Su Sopimuksen mukaan

toimitilat@solidhouse.fi

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Solid House Toimitilat

SOLID HOUSE TOIMITILAT on toimitilavälitykseen erikoistunut yhtiö yli 10 vuoden kiinteistöalan kokemuksella. Ydinliiketoimintaamme on toimitilojen myynti ja vuokraus. Kohteemme koostuvat paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti toimivien omistajien kohteista, joita ovat pääasiallisesti yksityiset kiinteistösijoittajat, rakennusliikkeet, pankit, säätiöt sekä sijoitus- ja varainhoitoyhtiöt. Olemme myös mukana erilaisissa kiinteistökehitys- ja kiinteistökonseptointihankkeissa. Vahvaa osaamista ja kokemusta löytyy lisäksi kaavakehityksestä, rakennusoikeuksien myynnistä sekä sopimustekniikasta.