Seuraa

Hanna Daw

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022
Puh. 0400810002

Luotettava huippuosaaja asuntosi myyntiin!

Työni on intohimoni! Suhtaudun jokaiseen toimeksiantoon vakavasti ja koen jokaikisen solmitun sopimuksen kunniatehtävänä. Tartun toimeen innokkaasti ja annan asuntokaupallenne 100 prosenttisen työpanokseni. Tehtäväni on saada aikaiseksi onnistuneet asuntokaupat prosessin alusta loppuun ja välittäjänänne voitte odottaa minulta luotettavuutta, paneutumista ja ammattitaitoa. Uskon vakaasti siihen, että asuntojen myynnillä ja esittelyllä on selvä ero. Poikkean massasta myyntitaidoillani, joita olen hionut työtehtävissäni jo yli 10 vuoden ajalta.

Olen Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV- pätevyys) sekä suorittanut Kiinteistöalan ammattitutkinnon (KiAT). Pohjakoulutukseni on kaupallinen ja olen valmistunut Myyntityön Tradenomiksi (Haaga-Helia AMK). Kiinteistöalan Keskusliitto on valinnut minut Hyvän välitystavan lähettilääksi vuonna 2021 ja työskentelen aktiivisesti kiinteistönvälitysalan ammattitaidon ja arvostuksen edistämiseksi.

Palvelen mielelläni erityisesti huoneistojen ja kiinteistöjen myynnissä Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Englanti

Erityisosaaminen

Myynti: As Oy asunnot, kiinteistöt, erityisesti omakotitalot, vanhat talot, arvo-asunnot.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Viestintä meidän myyjien suuntaan, ostajia aktivoivan myyntitilanteen luominen ja kohteen kunnianhimoinen hinnoittelu. Ammattiylpeydellä ja innostavalla otteella saavutettu erinomainen, myyjien tavoitteet ylittävä suoritus. Välityspalvelua, jonka palkkio on täysin perusteltu. Suosittelemme muille ja pyydämme Hannaa välittäjäksi myös seuraavalla kerralla."

Myyjä

"Hannalla oli hyvä myyntistrategia ja myynti meni kerralla nappiin. Hanna oli aina tavoitettavissa ja hänen kanssaan toimiminen oli selkeää ja helppoa. Hän toimi positiivisella ja reippaalla otteella, sekä tuli helposti juttuun erilaisten potentiaalisten ostajien kanssa. Kaikille jäi todella hyvä fiilis asuntokaupoista."

Myyjä

"Välittäjä oli erittäin mukava ja osaava työssään. Meillä oli läpi prosessin tiivis ja mutkaton yhteydenpito, asiat hoituvat tehokkaasti ja varmalla otteella, sekä saimme nopeasti vastauksia kysymyksiin. Tuntui, että olimme asiakkaina tärkeitä."

Myyjä

"Hanna Daw möi asuntomme kolmessa päivässä, kun toinen välittäjä ei saanut 4 kk aikana edes yhtään tarjousta aikaiseksi. Hanna hoiti sovitut asiat ja yhteydenpidon huolellisesti asioihin perehtyen ja hyväntuulisesti. Aivan mahtava tyyppi!"

Myyjä

"Päädyin Hannaan välittäjänä, sillä ystäväni olivat suositelleet häntä. Suositus ei pettänyt laisinkaan, päinvastoin, palvelun ensiluokkaisuus ja ammattitaito oli erinomaista ja koimme olevamme Hannalle asiakkaina tärkeitä. Hänen myyntistrategiansa oli todella toimiva, asunnon hinnoittelu oli perusteltu ja saimme hinnan mitä toivoimme. Asunto meni nopeasti kaupaksi. Kaikki myynnin vaiheet sujuivat jouhevasti ja tiesimme koko ajan mitä seuraavaksi tapahtuu. Myyjänä koin, että olin todella hyvissä käsissä eikä minun tarvinnut huolehtia mistään. Suosittelen Hannaa välittäjänä kaikille ja tulen jatkossakin käyttämään hänen palveluitansa."

Myyjä

"En ole koskaan aiemmin tavannut yhtä ammattitaitoista ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa välittäjää! Hanna on todella luotettava, sydämellinen, nopea ja aidosti asiakkaistaan välittävä. Kaikki sujui erinomaisesti!"

Myyjä

"Hanna ylitti ihan kaikki odotuksemme kiinteistövälittäjän palveluita kohtaan sekä tuotti meille sellaista lisäarvoa, mitä emme osanneet edes odottaa. Ensitapaamisesta asti Hanna toimi aktiivisesti ja oma-aloitteisesti tehden meille ensikodin luopumisesta täysin vaivatonta ja mukavaakin. Meillä vaihtoehtona oli koko ajan itse myyminen ja tapasimme viisi eri välittäjää ennen kuin edes päätimme ulkoistaa myynnin. Päätös tapahtui Hannan myötä, joka erottui räikeästi muista ensikäynnin tehneistä välittäjistä inhimillisellä suhtautumisellaan oman kodin pois myymiseen. Hanna ei ollut meillä pelkästään oman kodin myynnin apuna vaan myös tukena, mikä ulottui uudenkin kodin etsimiseen. Tehdyn myyntityön tulos kuvaa hyvin Hannan ammattitaitoa: koti myytiin ensinäytöllä ja lopulta pyyntihinnan ylittäen. Hanna ilahdutti meitä ensiluokkaisella tyylillään läpi myyntiprosessin aina kaupantekotilaisuuteen asti. Hannan ammatillinen intohimo ja sitoutuminen omaan tekemiseen ilahduttaa asiakasta ja inspiroi ihmistä."

Myyjä

"Hannalta sai neuvoja myös asioihin, jotka eivät liittyneet suoraan itse kaupantekoon, vaan esimerkiksi asbestikartoitukseen. Yhteydenpito oli mukavaa ja aktiivista."

Ostaja

"Kaikki sujui todella hyvin ihan alusta loppuun saakka. Yksityisnäyttö onnistui lyhyellä varoitusajalla. Neuvontaa oli hyvin saatavissa viikonlopusta huolimatta ostotarjousta tehdessä. Ostotarjouksen läpi mentyä kaikki vaiheet kaupantekoon asti hoituivat näppärästi ja viestintä pelasi hyvin koko ajan. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja miellyttävää."

Ostaja

"Kokonaisuus sujui hyvin. Kaupanteossa oli rehti meininki, eikä tullut vedätyksen tunnetta, joka nykypäivän kiivaassa kaupankäynnissä välillä tulee."

Ostaja

"Ostajana olen erittäin tyytyväinen ja kiittollinen Hannan läpinäkyvästä ja reilusta välitystavasta, kommunikaatio sujui todella hyvin! Esittelyssä Hanna oli ahkera ja perusteellinen."

Ostaja

"Hannan kanssa asioiminen on miellyttävää, helppoa ja vaivatonta. Hanna on ehdoton alan asiantuntija, eikä itse tarvinnut kuluttaa aikaa asioiden selvittämiseen tai hoitamiseen, oli helppo luottaa hommat Hannan käsiin. Olen kertaalleen ostanut ja kertaalleen myynyt asunnon Hannan kautta, ja jos joskus tulemme vielä välittäjän palveluita tarvitsemaan, ei ole epäilystäkään kenet siihen valitsemme. Kiitos kaikesta Hanna! :)"

Myyjä