Seuraa

Sanna Nyman

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT
Puh. 0456037676

Nuorta energiaa asuntosi myyntiin! Olen unelma-ammatissani toimiva nuori ja energinen nainen, vankka asiakaspalvelutausta tukenaan. Työssäni olen tarkka, määrätietoinen sekä tunnollinen. Avaimeni hyvään ja tulokselliseen yhteistyöhön ovat kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, neuvottelutaito sekä joustavuus. Myyjän ja ostajan ollessa tyytyväisiä lopputulokseen, olen onnistunut työssäni. Tervetuloa asiakkaakseni!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Ennen kaikkea meillä oli äärimmäisen hyvä välittäjä Sanna joka joutu tekee hartiavoimin töitä ja piti meidät koko ajan ajantasalla."

Myyjä

"Yhteistyö, helppous, tavoitettavuus, tilanteen ajantasalla pitäminen, helposti lähestyttävä, neuvoa antava, asiantunteva,"

Tanja

"Asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä ja kaikki kontaktointi oli sujuvaa ja helppoa! Meidän työaikataulut otettiin hienosti huomioon ja palvelun laatu ei missään vaiheessa laskenut! Tyytyväisempi en voisi olla!"

Saana

"Oikeastaan kaikki. Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa, saimme kattavat vastaukset kaikkiin kysymyksiimme, ja näytöt olivat oikein miellyttäviä. Välittäjä ei niinsanotusti myynyt liikaa, vaan antoi meille aikaa tutustua kohteeseen kunnolla. Ostoneuvottelut ja kaupanteko sujuivat upeasti. Olimme erittäin tyytyväisiä."

Ostaja

"Kaikki sujui todella hyvin! Viestini jälkeen välittäjä otti välittömästi yhteyttä. Oli kuitenkin lauantai ja saatiin vielä samana päivänä tehtyä ostotarjous. Iloinen pirteä nuori nainen. Homma hanskassa täysin. Tykättiin todella paljon ja niin tykkäsi myyjäkin."

Leena ja Kari

"Keissin pro-aktiivinen hoitaminen ja kauppojen onnistumisen takaaminen, sekä joustavuus neuvotteluissa."

Ostaja

"Välittäjä teki paljon töitä kiinteistön myynnissä, alueen asuntokauppa hiljaista ja vielä epidemia päällä. Kuntotarkastukset ja paperityöt hoituivat niin, ettei itse tarvinnut huolehtia mistään."

Myyjä

"Sanna Nyman Forssassa hoiti asiaa erinomaisesti alusta loppuun. Sanna on ystävällinen, asiallinen ja asioista selville ottava sekä avulias. Oikea ihminen oikeassa työssä!"

Arja

"Kaikki. Välittäjä, Sanna Nyman on suorastaan kutsumusammatissaan. Välittäjä tosiaan välitti. Hän välitti minusta ja minun asioistani asunnon ostossa. Ensi hetkestä kaupan tekoon asti olin tietoinen, että minun asiani on tärkeää. Sannan miellyttävä ja asiantunteva esiintyminen antoi minulle hyvän ensivaikutelman ja tämä tunne minulla on edelleenkin. Minulle ei tyrkytetty mitään. Minua kuunneltiin. Posteihini vastattiin nopeasti ja asiantuntevasti."

Reijo

"Sanna on iloinen ja reipasotteinen asiakaspalvelija. Kommunikoi hyvin meidän ja myyjän välillä. Vastasi viesteihin ripeästi vaikka myöhään illalla. Kaikki sujui erityisen sujuvasti. Voin suositella kelle vaan Sannaa välittäjäksi."

Katja

"Kohteessa oli eläimiä ja välittäjän suhtautuminen eläimiin näytöllä teki vaikutuksen. Lisäksi hän oli ystävällinen, ammattitaitoinen ja piti meidät aina ajantasalla."

Marjo

"Yhteydenpito, välittäjä piti hyvin ajan tasalla tilanteista ja siitä, missä mennään. Tuli tunne, että välittäjä on aidosti kiinnostunut ja sitoutunut asuntomme myymisestä."

Katja

"Kaikkiin kysymyksiin sai vastauksen nopeasti. Sanna Nyman oli erittäin asiantunteva ja ystävällinen."

Mika

"Sanna Nyman on energinen ja vastuuntuntoinen välittäjä joka piti minut (myyjän) todella hyvin ajan tasalla prosessin etenemisessä. Myös myytävänä ollut vapaa-ajan aunto markkinoitiin hyvin ja se meni nopealla aikataululla kaupaksi."

Myyjä

"Kaikki.Hyvin ammattiinsa perehtynyt välittäjä.Teillä on timanttinen välittäjä jolla on vahva motivaatio työhönsä.Pidin hänen tavastaan mukautua tilanteisiin,ja tuoda omaa itseään mukaan työhonsä.Isot kiitokset hänelle ."

Myyjä

"Kauppa venyi pitkäksi hävinneiden papereiden johdosta. Sanna Nyman hoiti erinomaisesti yhteydenpidon ja piti paketin hallussa huomioiden mahdollisuuden moniin haasteisiin kaupankäynnin sujuvuudesta."

Arttu

"Kokonaisuudessaan koko "homma" hoitui oikein hyvin. Sannalla oli kaiken aikaa iloinen olemus ja myönteinen asenne ja se loin luottamuksen ja hyvän tunnelman, että kyllä asiat hoituvat, vaikka vähän välillä itseäni pelottikin."

Marja-Liisa

"Ostaja löytyi nopeammin kuin arvattiinkaan. Oltiin varauduttu pitkään myyntiaikaan. Hinta oli kohdallaan, kun ostaja ja myyjä ovat kaikki tyytyväisiä. Viesteihin ja kysymyksiin vastattiin nopeasti. Jopa viikonloppuna, vaikkemme sitä odottaneet. Kyllä välittäjälläkin pitää olla mahdollisuus viettää iltojaan ja viikonloppuaan rauhassa :)"

Myyjä

"Kaikki meni tosi hyvin ja talo meni kaupaksi harvinaisen nopeasti"

Sisko

"Kokonaisuus sinänsä, myyjän aktiivisuus ja reippaus"

Jari

"Alusta pitäen kaikki sujui: asunnon tiedot otettiin tarkasti ylös myyntiesitettä varten, välittäjä oli aidosti kiinnostunut ja innostunut kohteesta, toiveita kuunneltiin, hyvä informaation kulku kun näyttöjä järjestettiin. Muutenkin asiallista ja ystävällistä toimintaa, voidaan kyllä suositella Sannaa!"

Myyjä

"Välittäjä Sanna Nyman, ei luvannut liikoja, piti hyvin ajan tasalla, ja teki paljon erikoisiakin avustuksia jotka eivät välttämättä hänelle olisi kuulunut. Erittäin ammattitaitoinen, rauhallinen ja asiat selkeästi esiintuova välittäjä. Paremmin ei olisi voinut mennä,"

Markku