Petteri Alatalo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Puh. 0504450996

Mietitkö asuntosi myyntiä?  Ammattitaidolla ja kokemuksella sinun eduksesi!

Olen asunut PK –seudulla ja Kirkkonummella yli neljä vuosikymmentä, joten omaan rautaisen paikallistuntemuksen. Matkan varrella kertynyt vankka kokemus yrittäjyydestä, myynnistä ja asiakassuhteiden hoidosta näkyvät asiakkailleni lopputuloksessa. Olen alan ammattilainen ja suoraviivainen myyjä, tunnen markkinat ja kotikyläni. Olen luotettu ja kiitetty.

Sp –Koti ketju on valtakunnan kolmanneksi suurin ja CMH-Koti on PK –seudun suurin Sp –koti yritys! Ota yhteyttä ja toteuta unelmasi!

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Uudiskohteet.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Ystäväsi kysyy neuvoa kiinteistönvälittäjän valinnassa. Kuinka todennäköisesti suosittelisit Sp-Kodin välittäjää?Käytä asteikkoa 0 = En varmasti suosittele, 10 = Erittäin mielelläni suosittelen 10 Mikä mielestäsi sujui erityisen hyvin? Kaikki sujui mutkattomasti ja Petteri oli ihan mielettömän ammattimainen ja osaava välittäjä! Tämän lisäksi välittäjämme oli mukava, ymmrätäväinen ja hyvin aktiivinen! Suosittelen Petteri Alataloa jokaiselle. Talomme oli ollut jo vuoden päivät toisella välittäjällä. Petteri aloitti välittäjänä meillä keväällä ja nyt vihdoin kaupat tiedossa! Missä mielestäsi olisi parannettavaa? Ei missään ? Saako nimesi liittää palautteeseen? Kyllä ja palautteeni saa julkaista nimelläni esimerkiksi verkkosivuilla. Nimeni on? Anna Lönnblad"

Anna Lönnblad (myyjä)