Kari Pitkänen

Myyntipäällikkö, kaupanvahvistaja, LKV
Puh. 0504756461

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä Vihdin ja Karkkilan alueella vuodesta 1993 asti. Tähän ajanjaksoon on mahtunut useita asuntokaupan nousu- ja laskukausia, mutta eniten siihen on mahtunut iloa onnistuneista asuntokaupoista ja uuden kodin löytymisestä, jännitystä tarjousneuvottelun onnistumisesta ja joskus haikeuttakin, kun on luovuttu vanhasta muistojen täyttämästä kodista.

Vaikka olen toiminut pitkään palkittuna asuntokaupan ammattilaisena, niin tunnen vieläkin suurta mielenkiintoa ja intohimoa tätä työtä kohtaa. Saan joka päivä tavata uusia ihmisiä ja olla mukana toteuttamassa yhtä heidän elämänsä suurimmista haaveista – uutta omaa kotia. Paras palkintoni on tyytyväinen asiakas, joka palaa vuosienkin jälkeen luokseni, kun on aika jälleen tehdä uusista asuntohaaveista totta.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi ,englanti

Erityisosaaminen

Kaikkien kiinteistöjen: määräalojen, tonttien, vakituiseen asumisen tarkoitettujen ja vapaa-ajankiinteistöjen, teollisuuskiinteistöjen ja maatilojen myynti ja arviointi, huoneistojen myynnin ja arvioinnin lisäksi.