Assi Group Oy

Assi Group tarjoaa vuokralle toimitiloja aivan Lappeenrannan ytimessä

Vapaudenaukion toimistotalo ja Wilhunkulman liiketalo sijaitsevat Lappeenrannan ydinkeskustassa ja yhdessä ne tarjoavat ensiluokkaiset tilat yli 50 yritykselle. Vapaudenaukiolta löytyy nykyaikaisilla ominaisuuksilla varustettua ja muuntojoustavaa toimistotilaa aina yhden hengen tarpeista yli 100 työntekijän yritystiloihin.

Wilhunkulman liiketalossa Raatihuoneen ja kävelykadun kulmassa viihtyvät monet paikallisia asiakkaita palvelevat ravintola-, kahvila- ja palveluyritykset.

Teolliseen toimintaan meiltä löytyy tilaa ja tontteja Kuutostien varresta Muukonkankaan teollisuuskeskittymästä.

Yhteystiedot

Kannelkatu 2 C 39, 53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Yrityksen välittäjät

Assi Group

Assi Group Oy on pääosin Lappeenrannassa toimiva asuntojen ja toimistotilojen omistamiseen ja vuokraamiseen keskittyvä sijoitusyhtiö. Kehitämme parhailla paikoilla sijaitsevia keskustakiinteistöjä laadukkaiksi kodeiksi ja toimitiloiksi.

Yrityksellä on menestyksekäs historia teollisuuden alalla ja sijoitustoiminnassa ja se on toiminut omistajansa Ossi Vilhun yhtiönä pian 50 vuoden ajan. Vilhun perhe perusti Terästorni Oy:n vuonna 1968. Vuosikymmenten saatossa Terästorni kasvoi uusien asiakkuuksien myötä ja 1990-luvulla tulivat mukaan myös vientitoimitukset. Teollisen toiminnan siirryttyä uudelle omistajalle vuonna 2008 yritys on laajentunut aktiivisesti kiinteistöalalle. Nykyisin Assilla on asiakkaana yli 50 kehittyvää yritysvuokralaista eri kohteissa ja yli 100 vuokrakotia.

Vuokraamme kerrostalokoteja yksityisille asukkaille ja toimitiloja yrityksille. Asuntomme sijaitsevat Lappeenrannan lisäksi Lahdessa, Mikkelissä, Kuopiossa ja Tallinnassa. Toimistoja ja liiketiloja tarjoamme Lappeenrannan keskustassa.