Matti Mäkinen

Myyntineuvottelija
Puh. 0400536941

Pitkä, jo 17 vuoden kokemukseni kiinteistövälitysalalla on opettanut minulle, että jokainen asiakas ja jokainen kauppa ovat ainutlaatuisia. Työskentelytapani on vahvasti ihmiskeskeinen ja sitoutunut. Olen sitkeä, osaava ja maanläheinen kiinteistönvälittäjä, joka tuntee ja tietää asuntokaupan erityispiirteet. Puheliaana ja huumorintajuisena ihmisenä minun on helppo luoda yhteys asiakkaisiin. Ammattitaitoani ylläpidän suhtautumalla työhöni uteliaasti sekä jakamalla tietoa ja kokemuksia työkavereideni kanssa. Olen tunnettu työkaverieni keskuudessa auttavana ja reiluna tiimiläisenä, jonka kanssa on mukava tehdä töitä.

Asuntokauppa on usein elämän suurimpia päätöksiä, jonka vuoksi haluan kohdata jokaisen asiakkaan yksilönä ja räätälöidä juuri heidän elämäntilanteeseensa sopivan palvelukokonaisuuden. Tavoitteeni on varmistaa, että kauppa saadaan maaliin mahdollisimman sujuvasti ja että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Kiinteistöjen ohella hoidan myös pelto- ja metsäkauppoja.

Vapaa-ajalla minut löytää usein musiikin parista, sillä soitan rumpuja bilebändissä nimeltä Matti kukkarossa Pänd. Olen myös vannoutunut harrikkamies ja nautin moottoripyöräilystä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan kuinka voisin olla avuksi juuri sinun asumiseesi liittyvissä haaveissa.

Ota yhteyttä välittäjään