Seuraa

Tea Lehvänen

myyntipäällikkö, LKV, kaupanvahvistaja
Puh. 0451085200

Turun Vendon myyntipäällikkönä toimiva Tea on ollut kiinteistönvälitysalalla pitkään, ja hänelle onkin kertynyt vankka tietotaito alan juridiikasta. Tea on suorittanut LKV-tutkinnon lisäksi digitaalisen liiketoiminnan tradenomin opinnot, joten juridiikan lisäksi myös itse myyntityö sekä somemarkkinointi luonnistuvat varsin luonnikkaasti häneltä.

Asiakkaat ovat kuvailleet Tean olevan tarkka, tehokas ja molemmat kaupan osapuolet huomioonottava, mutta iloisella otteella työnsä tekevä välittäjä, jolta uskaltaa kysyä ns. tyhmiäkin kysymyksiä.

Vapaa-ajallaan Tea tapaa ystäviä ja nauttii kotoilusta. Tean perheeseen kuuluu puoliso, kaksi teini-ikäistä tytärtä ja äärettömän puhelias kissa – Mr. Minttu. Nimeen liittyy hauska tarina, jonka Tea on luvannut kertoa sitä kysyttäessä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Myyjän näkökulma: Tea on rautainen ammattilainen ja hoitaa asiat maaliin. Antaa realistisen arvion sitä mikä on markkinatilanne ja mistä kannattaa lähteä liikkeelle. Opastaa tekemään oikeita päätöksiä. Ottaa ostajat huomioon ja on puolueeton peluri, jotta kaikkien edut tulee huomioitua."

Petri Teräspuro - myyjä

"Yhteystyö toimi moitteetta, arvio korkeampi kuin muilla, toteutunut kauppahinta ja aika toteutuivat odotettua paremmin. Kokonaisarvosana: 5/5"

Lauri Hautala -myyjä

"Kaikki on sujunut hienosti. Tea on ihan huippu. Kokonaisarvosana: 5/5"

Ulla - ostaja

"Aivan ihana ihminen ensi tapaamisesta huomasin että tämä henkilö sen asunnon myy. Ihastuttava, ystävällinen asianosaava. Kokonaisarvosana: 5/5"

Merja Kaitala - myyjä

"Tea oli aivan huippuvälittäjä. Heti alussa oli selkeä suunnitelma, miten asunnon myynnissä edetään. Yhteydenotto oli helppoa, välittäjä oli helposti tavoitettavissa sekä tiedotti hyvin asunnon myynnin eri vaiheissa. Ensiasuntoni myynti kävi Tean hoitamana todella vaivattomasti. Suositukseni välittäjälle! Kokonaisarvosana: 5/5"

Aino Koisti - myyjä

"Kokonaisarvosana: 5/5"

Valtteri Pohjonen - myyjä

"Myin Turun puutaloasuntoni Vendon Tean välityksellä. Välittäjän kokemus ja asiantuntijuus paistoi läpi heti ensimmäisestä yhteydenotosta aina asunnon luovutukseen asti. Hän oli todella aktiivinen, vastasi viesteihin nopeasti ja selkeästi ja antoi tasaisin väliajoin tilannepäivityksiä. Hän antoi alussa selkeän kuvan välitysprosessista ja markkinatilanteesta. Asunnon hinta asetettiin sellaiseksi, mitä olin itsekin alun perin arvioinut, ja sillä asunto saatiin myös myytyä. Kaikki byrokratia ja luovutus hoitui vaivatta."

Samuli Partanen - myyjä

"Kokonaisarvosana: 5/5"

Anu Saari - myyjä