VILLA LKV

Asuntounelmia | Unelma-asuntoja

VILLA LKV, laadukas kiinteistönvälitysliike Tampereelta.

Me olemme paikalla, kun sadat Tampereen seudun asukkaat vaihtavat kotia vuosittain. Emme usko sattumuksiin vaan kovaan, periksi antamattomaan työhön.

Tarjoamme laatua aina ensikohtaamisesta läpi asuntokaupan eri vaiheiden, asiakasarvostelut 4,9/5.

Uskomme näyttävään ja tehokkaampaan markkinointistrategiaan, joka näkyy mm. kohteidemme valokuvissa. Suomen kiinteistönvälittäjät SKVL on palkinnut meidät vuoden markkinoijana, tästä olemme erityisen ylpeitä. Yhtenä Suomen seuratuimmista välitysalan yrityksistä tarjoamme ainutlaatuisen näkyvyyden asuntokaupan eri portaaleissa, kuin myös sosiaalisen median kanavissa.

Tervetuloa asiakkaaksi.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Näsilinnankatu 21, 33210 Tampere

Puh: +358503210014

Avoinna

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 09:00-17:00, mutta henkilökuntamme palvelevat myös muina aikoina, etukäteen niin sovittaessa.

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Asuntounelmia | Unelma-asuntoja

Me olemme VILLA LKV, laadukas kiinteistönvälitysliike Tampereelta.

Me olemme paikalla, kun sadat Tampereen seudun asukkaat vaihtavat kotia vuosittain. Emme usko sattumuksiin vaan kovaan, periksi antamattomaan työhön. Tarjoamme laatua aina ensikohtaamisesta läpi asuntokaupan eri vaiheiden, asiakasarvostelut 4,9/5. Lisäksi uskomme näyttävään ja tehokkaampaan markkinointistrategiaan, joka näkyy mm. kohteidemme valokuvissa. Suomen kiinteistönvälittäjät SKVL on palkinnut meidät vuoden markkinoijana, tästä olemme erityisen ylpeitä. Yhtenä Suomen seuratuimmista välitysalan yrityksistä tarjoamme ainutlaatuisen näkyvyyden asuntokaupan eri portaaleissa, kuin myös sosiaalisen median kanavissa.

Tervetuloa asiakkaaksi.