Westhouse LKV [A]

Asuntounelmista totta – aidolla välittämisellä!

Toteutamme asuntounelmia myös digitaalisesti ja hoidamme asuntokaupan eri vaiheet alusta loppuun mahdollisimman turvallisesti ja vaivattomasti. Nyt on hyvä aika myydä, tilanteesta huolimatta ostajia on edelleen paljon liikkeellä. Soita ja sovi kanssamme perinteinen tai digiarviokäynti.

▪️ Videot sekä 3D-tilakuvaus auttavat tutustumaan asuntoon ▪️ Stailaus tuo asunnon parhaat puolet esille ▪️ Näyttävät digitaaliset esitteemme ovat omaa luokkaansa ▪️Yksityisesittelyt varmistavat mahdollisimman turvalliset kohtaamiset ▪️Voimme myös järjestää virtuaaliesittelyjä ▪️Toimeksiannon allekirjoittaminen sekä tarjousneuvottelut onnistuvat sähköisesesti ▪️ Digitaalinen asuntokauppa mahdollistaa asuntokaupat vaikka kotisohvaltasi

Panosta laatuun ja tehokkuuteen - myy Sinäkin kotisi kauttamme!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Haukilahdenkatu 16, 02170 Espoo

Puh: 094355100

Avoinna

ma-to 9-17

pe 9-15

Tervetuloa!

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Westhouse LKV

Westhouse LKV on vuonna 1994 perustettu kiinteistönvälitystoimisto. Tarjoamme turvallista ja luotettavaa kiinteistönvälityspalvelua 25 vuoden kokemuksella. Välitämme upeiden asuinhuoneistojen ja omakotitalokiinteistöjen lisäksi myös edukseen erottuvia maatila-, kartano- ja vapaa-ajan kiinteistöjä. Toiminta-alueemme käsittää koko pääkaupunkiseudun, muun Uudenmaan sekä ranta-alueet Sipoosta Nauvoon.    

Toimistomme sijaitsevat paraatipaikoilla Helsingin ydinkeskustassa ja Espoon Haukilahdessa. Mikonkadun toimistomme sijaitsee toisessa kerroksessa, osoitteessa Mikonkatu 2 D ja Haukilahden toimistomme osoitteessa Haukilahdenkatu 16 (Haukilahdenkadun ja Kiiskitien kulmassa) . Lisäksi palvelemme puhelimitse joka päivä 9-21.