Matinkylä
Espoo
Kuvan lähde: Mahtikortteli/Pohjola Rakennus

Matinkylä – Espoon klassikko

Muutoksen tuulet puhaltavat, kun Matinkylä uudistuu. Alueelle nousee uusia asuntoja ja työpaikkoja vinhaa vauhtia, mutta tämän vanhan asuinalueen henki ja sielu säilyvät samanlaisena. Kotoisaksi luonnehditulla asuinalueella luonto yhdistyy erinomaisiin palveluihin ainutlaatuisella tavalla. Asukkaat arvostavat ympäröiviä luontokohteita, kuten Matinlahden uimarantaa ja Keskuspuiston ulkoilumaastoja. Kauppakeskus Iso Omena ja palvelutori kirjastoineen ja terveysasemineen varmistavat, että matinkyläläiset voivat hoitaa asioitaan omilla kotikulmillaan. Sen lisäksi länsimetro toi monet muutkin palvelut lähemmäs Matinkylää. Muuttaisitko sinä Matinkylään?

Millaista on asua Matinkylässä?
Olen asunut Matinkylässä vuoden 2016 lokakuusta lähtien. Syksyllä tulee täyteen jo neljä vuotta matinkyläläisenä. Suurin syy muuttaa Matinkylään oli se, että täällä yhdistyvät hienolla tavalla erinomaiset palvelut, kuten Iso Omena, sekä merellisyys. Parasta Matinkylässä onkin monipuoliset mahdollisuudet viettää aikaa. Vapaa-ajallani voin valita, josko viettäisin päivän meren rannalla ulkoillen ja välillä poiketen idyllisiin kahviloihin. Vai menisinkö sittenkin Ison Omenan monipuoliseen ravintola- ja viihdekeskukseen viihtymään. Matinkylästä löytyy monipuolisesti tekemistä ihan jokaiselle. Myöskään metroa ei sovi jättää mainitsematta, sillä nykyään Matinkylästä on loistavat liikenneyhteydet moneen suuntaan. Helsingin keskustaankin pääsee noin 20 minuutissa. Matinkylä asuinpaikkana on vauhdilla uudistuva, sillä Espoo satsaa alueeseen suuresti. Palvelut ovat keskustan tasoa, mutta asumiskustannukset ovat huomattavasti halvemmat. Tulevina vuosina valmistuva kaupungin uimahalli on vielä piste i:n päälle Matinkylän hienoihin liikuntapuitteisiin. Useamman vuoden asumisen jälkeen voin myös sanoa, että Matinkylä on kotoisa ja turvallinen kaupunginosa asua myös perheellisille.
Ville, 32

Tietoa alueesta

  • Erinomaiset liikenneyhteydet
  • Alueella kattavat palvelut
  • Alueella monipuolisesti kouluja
  • Monipuoliset liikuntamahdollisuudet
  • Luonto lähellä

Teemme uusia mukavuusalueita

Pohjola Rakennus luo mukavuusalueita yli 30 vuoden kokemuksella niin asiakkaille, työntekijöille kuin yhteistyökumppaneillekin. Asiakkaillemme olemme luotettava ja lähellä. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Työntekijöillemme tarjoamme kiinnostavia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamista sekä mukavat kollegat. Yhteistyökumppanimme tuntevat meidät tarmokkaina ja määrätietoisina ammattilaisina, joiden kanssa asiat etenevät. Aivan. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

Tutustu tarkemmin

Teemme uusia mukavuusalueita

Tutustu tarkemmin

Alueen aktiiviset välittäjät

Alueen neliöhintoja & markkinointiaikoja

Asunnot
Huoneita Neliöhinta Markkinointiaika
1 h 5380 €/m² 35 vrk
2 h 4829 €/m² 50 vrk
3 h 4310 €/m² 39 vrk
4 h 4762 €/m² 43 vrk
5+ h 4970 €/m² 46 vrk
Uudisasunnot
Huoneita Neliöhinta Markkinointiaika
1 h 7656 €/m² 60 vrk
2 h 6709 €/m² 300 vrk
3 h 5889 €/m² 198 vrk
4 h 6239 €/m² 168 vrk
5+ h 6306 €/m² 61 vrk
Alueen neliöhinnat ja markkinointiajat perustuvat Oikotielle ilmoitettujen kohteiden tietoihin.