Valitse sopivin paketti ja myyt tehokkaammin

Oikotien yritysasiakkaana voit valita juuri oman yrityksesi tarpeisiin sopivan tuotepaketin. Kattavat kohdetiedot ja -kuvat kuuluvat kaikkiin kolmeen pakettiin, joten sinun tulee vain valita, kuinka laajan näkyvyyden yrityksellesi ja ilmoituksillesi haluat.

Mini
Minipaketti sopii aloitteleville välittäjätoimistoille, joiden ilmoittelu on satunnaista. Kevyen Minipaketin avulla saat kohteesi edullisesti esiin.
Vertaa
35 € / kk
+10 € / kohde
Tilaa
Suosituin!
Teho
Tehopaketti vastaa välittäjätoimistojen yleisimpiin tarpeisiin, joten se on varmin valinta useimmille. Pakettia voit tehostaa entisestään brändinäkyvyyttä kasvattavilla lisätuotteilla.
Vertaa
85 € / kk
+20 € / kohde *
Tilaa
Super
Kun tavoitteesi on tukea ja rakentaa yrityksesi brändiä, valitse kattavimman ja monipuolisimman näkyvyyden tarjoava Superpaketti.
Vertaa
150 € / kk
+30 € / kohde *
Tilaa

*Kohdehinta vaihtelee volyymiportaan mukaan. Kohdehinta on sitä matalampi, mitä enemmän sinulla on aktiivisia kohteita Oikotien palvelussa. Huomioithan, että maksat kohteesta vain kerran, kun lisäät sen palveluun.
Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Asiakkaan kanssa sovituista projektitöistä veloitamme 120 €/h.

Yritys voi ilmoittaa myös yksittäisiä kohteita ilman pakettia. Yksittäisen myytävän kohteen ilmoittamisen hinta on 120,16 €/kohde ja vuokrattavan kohteen 56,45 €/kohde. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Mikä tuotepaketti sopii sinulle parhaiten?

Uusien asiakkaiden etuna nyt!

Uuden asiakkaan etuna voit ilmoittaa Teho- tai Superpaketilla rajattoman määrän kohteita pelkällä kuukausimaksulla ensimmäiset 3 kuukautta.
(Uusi asiakas on asiakas, joka ei ole ilmoittanut kohteita Oikotie Asunnoissa viimeiseen 12 kuukauteen.)

Helpota asiakkuuksien hallintaa, automatisoi päivittäiset rutiinit ja kasvata liiketoimintaasi hyödyntämällä uusimpia alan teknologioita sekä markkinointikanavia.

Lue lisää PDX-ratkaisuista

Hyvä tietää uudistuneista tuotepaketeista

Uudistimme Oikotien yritysasiakkaille tarkoitetut tuotepaketit, jotta sopivan paketin valitseminen olisi entistäkin helpompaa.

Varmin valinta suurimmalle osalle yrityksistä on kattava Tehopaketti, jota voi tarpeen mukaan tukea lisäpalveluilla. Mikäli tarvitset useamman kuin yhden lisäpalvelun, kannattaa jo harkita Superpakettia, joka tuo yrityksesi brändin monipuolisesti ja kattavasti esiin. Mikäli ilmoittelusi on lähinnä satunnaista, sopivin valinta on kustannustehokas Minipaketti.

Valitsitpa minkä paketin hyvänsä, kohteet näkyvät automaattisesti Oikotien verkkopalvelussa, myös mobiililaitteilla. Oikotielle ilmoitetut myytävät ja vuokrattavat kohteet näkyvät myös Oikotie -sovelluksessa Apple iOS-laitteille sekä Android-laitteille.

Kaikki paketit koostuvat kuukausimaksusta ja kohdekohtaisesta maksusta. Ilmoituskohtainen maksu laskee ilmoitusmäärän mukaan ja se veloitetaan vain kerran, kun kohde listataan Oikotielle.

Mikäli sinulle herää kysyttävää yksityiskohdista, ota yhteyttä.

Mitä enemmän ilmoituksia, sitä edullisempi hinta

Palkitsemme Tehopaketin ja Superpaketin ostajia aktiivisesta ilmoittelusta. Kohdehinta vaihtelee volyymiportaan mukaan. Kohdehinta on sitä matalampi, mitä enemmän sinulla on aktiivisia kohteita Oikotien palvelussa. Kohdekohtainen veloitus tehdään vain kerran, kun lisäät kohteesi Oikotielle. Vaikka kohteesi olisi pidempään myynnissä, et joudu maksamaan siitä useampaan kertaan.

Kokonaiskohdemäärä palvelussa laskutuskauden aikana* Minipaketin kohdehinta Tehopaketin kohdehinta Superpaketin kohdehinta
0-20 10 € 20 € 30 €
21-50 10 € 18 € 27 €
51-100 10 € 16 € 24 €
101-200 10 € 14 € 21 €
201-300 10 € 11 € 16,50 €
301-400 10 € 8 € 12 €
Yli 400 10 € 5 € 7,50 €

* Kokonaiskohdemäärä tarkoittaa toimipisteen aktiivisten kohteiden määrää palvelussa laskutuskauden aikana. Kokonaiskohdemäärä määrittelee volyymiportaan. Asiakkaamme maksavat vain laskutuskauden aikana lisätyistä uusista kohteista. Kohdehinta uusille kohteille määräytyy volyymitaulukon mukaan. Kohteet laskutetaan vain kerran, kun ne lisätään palveluun.

Kiinnitä ostajien huomio tehokkaammin lisätuotteiden avulla

Kun haluat varmistaa, että kohteesi ja yrityksesi nousevat loistokkaasti esiin niin hakutuloksissa kuin kohdesivuillakin, kaipaat enemmän suoria liidejä, tarvitset tietoa asuntomarkkinoista tai haluat tavoittaa asunnonostosta kiinnostuneet suomalaiset, tutustu Oikotien lisätuotteisiin. Lisätuotteet sopivat niin välitystoimistoille, rakennusliikkeille kuin esimerkiksi pankeillekin ja ne ovat yhdistettävissä kaikkiin ilmoituspaketteihin tai ostettavissa erikseen.