Kalasatama
Helsinki
Kuvan lähde: Timo Viitanen / Vastavalo.net

Kalasatama – Modernin Helsingin helmi

Kalasatama on kasvanut vauhdilla. Korkeat talot ja uusi arkkitehtuuri tekevät entisestä teollisuusalueesta vilkkaan ja eläväisen kaupunginosan. Alueelta löytyy niin suuria kuin pieniäkin upouusia asuntoja erilaisten perheiden tarpeisiin. Kulttuuria, kauppoja ja ravintoloita rakastavalle Kalasatama on erinomainen asuinalue. Teurastamon omaperäiset, pienet ravintolat sekä Suvilahden kulttuuririennot ovat kävelyetäisyydellä. Julkinen liikenne toimii ja suuret kauppa- ja palvelukeskukset ovat lähellä. Urbaanista hengestään huolimatta merenranta tuo Kalasatamaan tilaa hengittää ja Mustikkamaan ulkoilumahdollisuudet ovat lähellä. Läheltä löytyy myös Helsingin omaperäisin sauna eli Sompasauna. Löytyisikö uusi kotisi Kalasatamasta?

Millaista on asua Kalasatamassa
Olen asunut täällä viitisen vuotta. Muutin sattumalta, koska löytyi kiva asunto. Kalasatama on samaan aikaan kuin rauhallinen lähiö ja kuitenkin täynnä elämää. Ympärillä tapahtuu, uusia ravintoloita ilmestyy, mutta silti on rauhallisia mestoja, luontoa ja meri vieressä. Mustikkamaa on alueen helmi!
Juha, 36

Tietoa alueesta

  • Voimakkaasti kehittyvä alue
  • Erinomaiset liikenneyhteydet
  • Meri lähellä
  • Luonto lähellä
  • Alueella kattavat palvelut
  • Alueella on paljon ravintoloita

YIT Kodissa yhdistyvät laatu, tyyli ja palvelu

Teemme sinulle unelmiesi kodin jo yli sadan vuoden kokemuksella. Asuntojen suunnittelussa panostamme pohjaratkaisuihin, tyyliin ja toimivuuteen sekä taloyhtiön yhteisten tilojen ja pihojen viihtyisyyteen. Uuden kotisi sisustuksen voit itse valita ammattilaisen luomista teemoista ja ideoida myös omia ratkaisuja. Polku YIT Kotiin kulkee selkeiden askeleitten kautta ja oma asuntomyyntimme auttaa sinua kaikissa vaiheissa henkilökohtaisesti. Saat käyttöösi myös YIT Plus -verkkopalvelun, joka on kotisi kattava tietopankki ja palvelukanava. Koteja järjellä ja tunteella.

Tutustu tarkemmin

YIT Kodissa yhdistyvät laatu, tyyli ja palvelu

Tutustu tarkemmin

Alueen aktiiviset välittäjät

Alueen neliöhintoja & markkinointiaikoja

Asunnot
Huoneita Neliöhinta Markkinointiaika
1 h 10064 €/m² 44 vrk
2 h 8782 €/m² 43 vrk
3 h 8756 €/m² 46 vrk
4 h 9250 €/m² 63 vrk
5+ h 6899 €/m² 63 vrk
Uudisasunnot
Huoneita Neliöhinta Markkinointiaika
1 h 9205 €/m² 50 vrk
2 h 8404 €/m² 184 vrk
3 h 9009 €/m² 157 vrk
4 h 9539 €/m² 154 vrk
5+ h 11983 €/m² 117 vrk
Alueen neliöhinnat ja markkinointiajat perustuvat Oikotielle ilmoitettujen kohteiden tietoihin.