YRITYSASIAKKAIDEN LISÄTUOTTEET

Palvele asiantuntijuudella

Kun haluat opastaa asunnonetsijöitä kohti ostopäätöstä, hyödynnä chat-palvelua tai neuvo heitä laadukkaiden sisältöjen avulla.

Chat-palvelu

Kun kyse on suurista päätöksistä, nopea ja asiantunteva palvelu on avain onnistumiseen. Helppokäyttöisen chat-palvelun avulla voit nopeasti vastata asunnonetsijöiden kysymyksiin ja kerätä kätevästi kiinnostuneiden yhteystiedot.

Ei sisälly tuotepaketteihin
Lisäostettava tuote

100–2000 € / kk / ketju

Huom. Hinta per toimipiste on 100 €/kk, maksimilaskutus 2 000 €/kk/ketju.

Artikkeli tai blogi Kotiin-osioon

Mainio tapa vakuuttaa sekä ostajat että myyjät asiantuntijuudestasi on luoda heitä kiinnostava artikkeli tai blogikirjoitus. Oikotien kautta kirjoituksesi löytää yleisön tehokkaasti ja tarvittaessa saat apua myös kirjoitustyössä.

Ei sisälly tuotepaketteihin
Lisäostettava tuote

Alk. 2000 € / artikkeli

Artikkeli, blogi tai uutinen Toimitilat-palveluun

Uudistunut Oikotien Toimitilat-palvelu on erinomainen paikka tavoittaa toimitiloja etsivät päättäjät ja vakuuttaa heidät osaamisestasi ja asiantuntijuudestasi. Palveluun sopivat sekä pidemmät, opastavat kirjoitukset että uutiset.

Ei sisälly tuotepaketteihin
Lisäostettava tuote

Alk. 500 € / kpl

Kiinnitä ostajien huomio tehokkaammin lisätuotteiden avulla

Kun haluat varmistaa, että kohteesi ja yrityksesi nousevat loistokkaasti esiin niin hakutuloksissa kuin kohdesivuillakin, kaipaat enemmän suoria liidejä, tarvitset tietoa asuntomarkkinoista tai haluat tavoittaa asunnonostosta kiinnostuneet suomalaiset, tutustu Oikotien lisätuotteisiin. Lisätuotteet sopivat niin välitystoimistoille, rakennusliikkeille kuin esimerkiksi pankeillekin ja ne ovat yhdistettävissä kaikkiin ilmoituspaketteihin tai ostettavissa erikseen.