8 000 €4 m²

Westendintie 99 VA 7, Westend, Espoovarasto

Velaton hinta
8 000 €
Hoitovastike
5,50 € / kk
Pinta-ala
4 m²
Huoneita
Rakennusvuosi
2023
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Kaupunginosa
Westend
Kaupunki
Espoo

Uniikki kerrostaloasunto arvostetussa Westendissä

Hanki koti ilman huolta korkojen noususta! Kun ostat tästä taloyhtiöstä YIT Kodin 31.8.2024 mennessä, maksamme kumppanipankista ottamasi asuntolainan viitekorolle 2 % korkokaton 5 vuodeksi. Lisätietoja YIT Asuntomyynnistä ja osoitteesta yit.fi/korkokatto

Merellisen Westendin tyylikkäässä keskuskorttelissa on viisi korkeatasoista asuinkerrostaloa. Asukkaiden yhteiskäytössä on kaksi saunaosastoa, kerhotila, pesula kuivaushuoneineen ja polkupyöräpaja. Asuinkerroksista on sisäyhteys autohalliin. Bulevardin uniikeissa kodeissa on sisustusarkkitehdin valitsemat laadukkaat materiaalit.

Valoisassa huoneistossa on lasiliukuovin varustettu tilava, lasitettu parveke tai terassi. Suurimmat terassit on lasitettu osittain. Modernia tekniikkaa edustavat vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys, huonekohtainen tavoitelämpötilan säätö, laajakaistainen internetyhteys, ulko-ovien koodilukot ja ovipuhelimet. Asunnoissa joissa on keittiösaareke liesituuletin on sijoitettu liesitasoon. Osassa asuntoja lasiseinäinen sauna luo ylellistä spa-tunnelmaa.

Tutustu upeaan asuntovalikoimaan, jossa on runsaasti yksilöllisiä tilaratkaisuja. Jäljellä on upeita koteja yksiöistä neljän huoneen avariin huoneistoihin. Varaa omasi!

Espoon Bulevardin asukkaana voit hankkia elämääsi helpottavia palveluita ja apua arjen rutiineihin YIT Plussan palvelutorilta. Helppokäyttöisen digitaalisen YIT Plus -palvelun avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Palvelun tunnukset saat heti kaupanteon yhteydessä. https://www.yit.fi/asunnot/asumisen-palvelut/yit-plus

Perustiedot

Kaupunginosa
Westend
Kohdenumero
1-QOEXZT
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Tilan pinta-ala
4 m²
Tontin pinta-ala
1,04 ha
Kokonaispinta-ala
4 m²
Huoneiston kokoonpano
varasto
Kunto
Uusi
Vapautuu
Heti vapaa
Varaustilanne
Vapaa
Parveke
Ei
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus

Hinta

Velaton hinta
8 000 €
Myyntihinta
8 000 €
Neliöhinta
2 000 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
5,50 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
5,50 € / kk

Muut maksut

Rahoitusmuoto
25 vuotta sisältäen enintään 1 vuoden 6 kuukautta lyhennysvapaata. Rahoitusvastiketta aletaan kuitenkin keräämään 6 kk ennen ensimmäistä lyhennystä. Hinnasto laskettu 2.6.2023 korkotasolla ja marginaalilla; (3,875%/2.6.2023) + marginaali 1,6%. Korontarkistuspvm 29.6.

Talon ja tontin tiedot

Valmistumisaika
2023-06-29
Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Bulevardi
Rakennuksen tyyppi
Varastotila
Rakennusvuosi
2023
Huoneistojen lukumäärä
47
Hissi
Ei
Energialuokka
B2018
Tontin koko
1,04 ha
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
parkkihalli pihakannen allayhtiön hallinnassa ja liiketilojen ensisijaiseen käyttöön osoitetut 5 pysäköintipaikkaa sijaitsee yhteispiha-alueella.
Yhteiset tilat
Irtaimistovarasto, Jätehuone, Lastenvaunuvarasto, Ulkoiluvälinevarasto, Tekniset tilat, Väestösuoja

Ota yhteyttä ilmoittajaan

YIT Asuntomyynti Helsinki - Mall of Tripla
Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää