389 000 €136 m²

Kirkkotori 7, 1 kaupunginosa, Porvoo

Velaton hinta
389 000 €
Pinta-ala
136 m²
Huoneita
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
1 kaupunginosa
Kaupunki
Porvoo

Ainutlaatuinen liike- tai asuinhuoneisto Kirkonmäellä!

Oletko haaveillut omasta kahvilasta, ravintolasta, herkkukaupasta, myymälästä tai asunnosta Porvoon vanhasta kaupungista? Nyt Sinulla on mahdollisuus toteuttaa tämä suunnitelma.

Vuosisadan taitteessa valmistuneessa rakennuksessa on Kirkkotorin kupeesta myytävänä liikehuoneisto. Huoneistossa toimii tällä hetkellä jäätelöbaari. Tila on hyväkuntoinen ja siisti. Pinta-ala on noin 136 m². Huoneistossa kolme isoa huonetta, keittiö ja kaksi WC:tä sekä matala kellari ja eteinen. Sisääntuloja huoneistoon on kolme, yksi Kirkkokadun puolelta ja kaksi huoneiston takapihalta.

Takapihalla oma pieni piha-alue takaoven edessä, naapuritalojen kanssa yhteinen pieni kesäpationa toimiva piha-alue sekä pieni pihakalusteiden varastotila. Naapuriasuntoihin kulku takapihan kautta.

Huoneisto on alun perin ollut asuinkäytössä ja on sittemmin virallisesti muutettu liiketilaksi. Porvoon kaupungin rakennusvalvonnan mukaan estettä tilan muuttamiseksi takaisin asuinhuoneistoksi ei pitäisi olla.

Lämmitys tapahtuu sähköllä sekä puulla. Huoneiston ilmalämpöpumpuilla saa tilaa edullisesti lämmitettyä tai kesällä viilennettyä. Tilan useilla tulisijoilla lämmittäminen on edullista ja tunnelmallista.

Kirkkotorin paikoitusalueella on runsaasti paikoitustilaa samoin kuin huoneiston edessä kadulla. Huoneistosta idyllinen näkymä Porvoon kirkon piha-alueelle.

Tässä yksi vanhan kaupungin parhaista paikoista – liiketilaksi tai asunnoksi!

Kohdetiedot

Sijainti Katuosoite: Kirkkotori 7, 06100 Porvoo Kaupunginosa: Vanha Porvoo Ympäristö: Asuinrakennuksia, liiketiloja, kaupanpalveluita, kaupungin keskusta

Tontti Tontin omistus: Oma Tontin pinta-ala: 834 m²

Rakennus/huoneisto Pinta-alat: Noin 136 m² (ei tarkistusmitattu) Huoneistoselitelmä: Kahvila- ja ravintolatila (joka voidaan muuttaa asuinhuoneistoksi) Kunto: Hyvässä kunnossa Vapautuu: Syksy 2024 Pysäköinti: Kadulla ja Kirkkotorin parkkipaikka Muuta: Myydään osa kiinteistöstä hallinnanjakosopimuksella (varainsiirtovero 3%)

Myyntihinta ja kulut Velaton myyntihinta: 389’000 € Vuosikulut: noin 1’400 €/v (kiinteistövero, -vakuutus, jätehuolto, vesimaksu, pihan hoito) Muuta: Lisäksi sähkölämmitys huoneiston omistajan kustannuksella

Perustiedot

Sijainti
Kirkkotori 7, 06100 Porvoo
Kaupunginosa
1 kaupunginosa
Kohdenumero
21154741
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
136 m²
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
389 000 €
Myyntihinta
389 000 €
Neliöhinta
2 860,29 € / m2

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Liiketila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Antti Soivio
Puh: 0400446553
Tilat.fi
Mannerheiminkatu 2, 06100 Porvoo
SKVL:n jäsen
Antti Soivio
Antti Soivio
Puh: 0400446553

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää