380 000 €707 m²

Ruutihaantie 10, 3 kaupunginosa, Ylivieskas

Myyntihinta
380 000 €
Pinta-ala
707 m²
Huoneita
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
1981
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
3 kaupunginosa
Kaupunki
Ylivieska

Liikekiinteistö ja Omakotitalo isolla tontilla, Ruutihaantie 10

Myynnissä monien mahdollisuuksien liikepaikka Ylivieskan autolaaksossa. Hyvät liikenneyhteydet Savarin kauppa-alueelle, tontti on nurkkatontti Suopellontien ja vilkkaan Ruutihaantien kulmassa.

Kaupankohteena reilun 700m2 liikekiinteistö ja noin 90m2 omakotitalo isolla 4700m2 tontilla, Rakennuksiin on tehty mittavia remontteja ja parannustöitä vuosien saatossa. Omakotitalo ja sen takana oleva erillinen parkkipaikka on vuokrattu, joista tulee säännöllisiä vuokratuloja.

Liikekiinteistöä on rakennettu ja laajennettu eri vuosikymmenillä, vanhimmat osat on tehty 80-90 luvuilla ja viimeisin korkea halliosa 2004. Laajennusten johdosta liikekiinteistöä pystyy helposti lohkomaan useampaan osaan: kaksi viimeisintä hallia on helppo erottaa omikseen, samoin alkuperäinen matalampi liikekiinteistön osa. Päätyhallin korkeus noin 5m jossa isot nosto-ovet ja lattiakaivo, matalamman hallin maksimikorkeus noin 4m jossa isot pariovet, matalan myymäläosan korkeus alle 3m ja päädyssä isot pariovet.

Liikekiinteistössä on tällä hetkellä toimivaa liiketoimintaa ja myyjän kanssa voi neuvotella myös liiketoimintakaupoista, mikäli toiminnassa oleva tai jokin liiketoiminnan muodoista kiinnostaa.

Liikekiinteistön vuokraaminen ei ole ensisijaisena intressinä, mutta siitäkin voidaan keskustella. Liikekiinteistö ei siis ole heti vapaa, vaan vapautuu sopimusten mukaisesti.

Perustiedot

Kaupunginosa
3 kaupunginosa
Kohdenumero
20852438
Kerros
1 / 1
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
707 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Liikekiintiestö: 707m2 , Omakotitalo: 90m2, Varasto: 25m2, Tontti:4700m2, Rakennusoikeutta noin 500m2.
Huoneiston kokoonpano
s
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Kohteeseen tehty isoja kunnostustöitä.
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan, kiinteistössä on toiminnassa olevaa liiketoimintaa.
Tulevat remontit
Liikekiinteistön matalanosan katto olisi hyvä maalata, katto on sinkitty ja pidetty kunnossa, mutta estetiikan vuoksi maalaus tekisi terää.
Tehdyt remontit
Liikekiinteistö: - Liikekiinteistön lattiapinnat uusittu. - Liikekiinteistön lähes kaikki LVI putkistot uusittu (käyttövesiputket sekä lämmitysputket). - Liikekiinteistön sähkötyöt päivitetty ja sähköpääkeskusta isonnettu (keittiöllä oma keskus). - Liikekiinteistön kaikki IV-kanavat uusittu / rakennettu uusiksi (omat erilliset IV koneet 2-perimmäisessä hallissa ja matalassa osassa). - Liikekiinteistön sisäpinnat uusittu kauttaaltaan ja katto ravintolan puolella - Liikekiinteistön valaistus päivitetty led-valoihin. - Liikekiinteistön ravintolan puolelle laitettu ilmalämpöpumppu (lämmmitys/viilennys). - Liikekiinteistön rännejä uusittu ja pidetty katto vesitiiviinä. - Liikekiinteistön sadevesiputkistot rakennettu myös liikkeen takapuolelle. - Liikekiinteistön käytettävyyttä parannettu mm. paljon uusia WC-tiloja sekä vesipisteitä moninkertainen määrä (kaikki ravintolan ja leikkipaikan tarpeet). - Liikekiinteistön terassin kattaus + varastokopit, roskakatos yms, rakennettu niin että voi purkaa / muuttaa helposti tarvittaessa. - Liikekiinteistön lämmitysöljysäiliöt laitettu sisälle 2 x 1500l Liplast ja putkistot uusittu. - Liikekiinteistön käyttövesiliittymä uudistettu -> muovina sisälle asti (ennen kupari) - Liikekiinteistön ulkoseinät ja pinnat on maalattu ja fiksattu. - Liikekiinteistön parkkialueita laajennettu, asfaltin lisäksi myös soraparkkia. - Infran parannus muuttunut kaupungin toimesta -> Kärkkäisen liittymään suorayhteys, eli kiinteistö ei ole enää maantieteellisesti pussin perällä vaan liikenneväylällä. Omakotitalo: - Omakotitaloon rakennettu harjakatto + terassi. - Omakotitaloon uusittu käyttövesiliittymä. - Omakotitalon sauna / pesuhuoneremontti tehty aikoinaan. - Omakotitalon sisäpinnat fiksattu. - Omakotitalon varastorakennuksen uusi pinnoitus + harjakatto. - Omakotitalon taakse rakennettu erillinen parkkialue joka on vuokrattu.
Asunnossa sauna
Kyllä
Kohde on
Kiinteistö

Hinta

Myyntihinta
380 000 €
Kiinnitykset
Kiinnitysten arvo: 480 000€
Taloyhtiön tilat ja tuotot
Liikekiinteistö, omakotitalo ja lisäparkkialue. Vuokratuottoja omakotitalosta ja erillisestä parkkipaikasta.

Muut maksut

Lämmityskustannukset
Kulutuksen mukaan
Vesimaksun lisätiedot
Sähkö- ja vesimaksut kulutuksen mukaan
Muut kustannukset
Öljylämmitys vesikiertoisella patteri - ja lattialämmityksellä. Ilmalämpöpumppu viilennys / lämmitys. Öljynkulutus noin 5000-6000l / vuosi.
Kiinteistövero
2254€

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Rakennusvuosi
1981
Liikehuoneistojen lukumäärä
2
Liikehuoneistojen pinta-ala
707 m²
Kerroksia
1
Kattomateriaali
Pelti, Konesaumakatto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kunnallistekniikka
Kaukolämpöputki kiinteistön vieressä
Ilmanvaihto
Koneellinen, poisto huippuimurilla
Kiinteistön laajakaistayhteys
5G, Valokuitukaapelin varaus tontin kulmalla.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kiinteistöllä on rakennusoikeutta noin 500m2
Lämmitys
Ilmalämpöpumppu
Lämmönjakelu
Ilmalämpöpumppu
Lisätietoja lämmityksestä
Vesikeskuslämmitys, Ilmalämpöpumppu
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Pistokkeellisia autopaikkoja

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tomi Petäjäsoja
Puh: 040-7797326
Suomen Ostosparatiisi Ky
Ruutihaantie 10, 84100 YLIVIESKA
Tomi Petäjäsoja
Tomi Petäjäsoja
Puh: 040-7797326

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita