Vuokraa toimitilasi Oikotiellä!

Se on nimittäin helppoa ja nopeaa – oli kyseessä sitten toimistotila tai varasto. Ilmoituksen laadit käden käänteessä ja kiinnostuneet vuokraajat tavoitat Oikotieltä.

Toimitilan vuokraaminen on helppoa Oikotiellä!

Vuokraa toimitilasi Oikotiellä!
  • Kohdeilmoitus. Ilmoituksesi näkyy suositussa Oikotien Toimitilapalvelussa.
  • Vuokrasopimuspohja. Valmiin vuokrasopimuspohjan avulla varmistut siitä, että vuokraus hoituu lakien ja asetusten mukaisesti. Voit tehdä vuokrasopimuksen myös helposti ja täysin sähköisesti Sopimuskoneella.
  • Ilmoituksesi kävijätilastot. Kävijätilastoista näet, kuinka moni on katsonut kohdettasi. Voit hyödyntää tietoa esimerkiksi vetävän ilmoituksen laatimiseen.
  • Asiakaspalvelutuki. Mikäli sinulle herää kysyttävää ilmoituksen laatimisesta, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.
Vuokrailmoitus on yksityishenkilöille ilmainen.
Ilmoitus on voimassa 2 kuukautta jättöpäivästä, ja tarvittaessa voit jatkaa ilmoitusaikaa.

Maksullisella ilmoituksella lisäetuja!

Erotu joukosta korostetulla hakutuloksella

Hakutuloskorostus

Hakutuloskorotus nostaa kohteesi kiinnostavuuden uudelle tasolle tuomalla kohteesi esiin hakutulossivulla ja hakuvahdeissa. Niinpä tavoitat kohdistetusti juuri sinun kohteestasi kiinnostuneet asunnonetsijät ja herätät heidän mielenkiintonsa.

39 €

3 päivää

Ammattilaisen ottamat valokuvat

Laadukkaat kuvat herättävät tutkitusti asunnonetsijöiden mielenkiinnon ja nopeuttavat kaupantekoa. Oikotien kautta voit tilata kokeneen, asuntokuvaukseen erikoistuneen valokuvaajan ikuistamaan myytävän kodin parhaat puolet.

Lisää mainioita syitä ilmoittaa Oikotiellä

Jos vuokraat kohdetta myöhemmin uudestaan, saat vanhan ilmoituksesi helposti uudelleen julkaisuun. Niinpä sinun ei tarvitse naputella samoja tietoja toiste, vaikka vuokralainen vaihtuisikin.
Oikotien ilmoitusmaksu on vuokranantajalle vähennyskelpoinen verotuksessa. Voit tulostaa kuitin verotukseen ilmoitusmaksusta ilmoituksen hallintasivulta.
Oletko Suomen Vuokranantajat ry:n jäsen? Jäsenet saavat ilmoituksen puoleen hintaan (35 € sis. ALV). Voit liittyä jäseneksi tästä.