102 m²

Revontulenkuja 1, Tapiola, Espoo

Pinta-ala
102 m²
Huoneita
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Kaupunginosa
Tapiola
Kaupunki
Espoo

Vuokrataan varasto-/ serveritilaa 102 m2. Vuonna 2010 valmistunut, kuusikerroksinen Tapiolan Hohka on syntynyt vuokralaisen viihtyvyyden ja ympäristön hyvinvoinnin näkökulmasta. Hohka tarjoaa asiakkailleen toiminnallisesti monipuoliset, vaihtelevat ja joustavat tilaratkaisut. Kellarikerroksesta on vuokrattavissa pienvarastotilaa ja konesalitilaa.

Tapiolan Hohka huomio ympäristön niin materiaalivalinnoissaan kuin myös toimitilaratkaisuissaan. Valinnoilla tuetaan energiatehokkuutta ja elinkaariajattelua. Kiinteistö on saanut Pohjoismaissa aiempaa vaativammalla järjestelmällä mitatun PLATINUM-tasoisen LEED-ympäristösertifioinnin. Konkreettisella tasolla se näkyy siten, että rakennuksen kattoa peittää tehokas 170 kilowatin aurinkosähköjärjestelmä, jonka tuotanto vastaa peräti 80 kerrostalokaksion vuosikulutusta.

Hohkan monipuolinen palveluvalikoima on suunniteltu niin, että se auttaa yrityksiä menestymään - ja työntekijöitä viihtymään. Aula- ja vastaanottopalvelujen lisäksi vuokralaisten käytössä ovat aulan viihtyisä kahvila herkullisine tuotevalikoimineen, erilliset vuokrattavat neuvottelutilat, sekä 100 hengen auditorio.

Lisätietoja 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi

Energialuokka E2007

Kiinteistön kuvaus: Kiinteistössä aulapalvelu, lounasravintola, vuokrattavia kokoustiloja ja kuntosali. Autopaikkoja kiinteistön parkkihallissa.

Lisätietoja 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Perustiedot

Sijainti
Revontulenkuja 1, 02100 Espoo
Kaupunginosa
Tapiola
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Tilan pinta-ala
102 m²
Kokonaispinta-ala
102 m²
Tiedustelut
Ota yhteyttä 020 7290 710 tai asiakaspalvelu@premises.fi
Postitoimipaikka
Espoo

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Varastotila
Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki on 100 metrin päässä ja metroasemalle on 600 metrin kävelymatka. 850:n auton parkkihalli löytyy omasta takaa. Lentokentälle hurauttaa autolla alle puolessa tunnissa ja Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lisäksi kiinteistö on erinomaisen pyörätieverkoston varrella, tuletpa mistä suunnasta tahansa.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

CRE Premises
Puh: 020 7290 710
CRE PREMISES
Vantaankoskentie 14, 01670 VANTAA
CRE Premises
CRE Premises
Puh: 020 7290 710

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää