1 780 m²

Miestentie 7, Otaniemi, Espoo

Pinta-ala
1 780 m²
Huoneita
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Otaniemi
Kaupunki
Espoo

Uutta toimistotilaa innovaatioiden keskellä, start-up-osaajien ja kansainvälisen bisneksen solmukohdassa, Keilaniemessä

Tästä monitilatyöympäristöstä avautuu ikkunat kolmeen suuntaan. Kerrokset 3 ja 4 ovat vuokrattavissa joko toisiinsa sisäisellä portaalla yhdistettävänä noin 1 780 m² kokonaisuutena tai erikseen noin 900 m.

Viiden tähden työympäristö Suomen ensimmäisessä WELL v2 Gold sertifioidussa uudiskohteessa Swing House Keilaniemessä.

Uusi seitsemän kerroksinen toimistotalo valmistui aikataulun mukaisesti vuoden 2021 lopulla ja hotelli alkuvuodesta 2022.

Swing House tarjoaa yrityksille ensiluokkaisen, työhyvinvointia tukevan työympäristön. Suurimman wow-elämyksen kohteessa tarjoaa massiivinen, keskusportaikkoon kytkeytyvä seitsemän kerroksen korkuinen viherseinä. Sisäilmaa puhdistavien kasvien lisäksi seinällä kasvaa erilaisia yrttejä Swing Housen oman ravintolan käyttöön.

Tilojen akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Jokaiseen kerrokseen on suunniteltu yksilöllinen, rauhoittava äänimaisena, joka houkuttelee käyttämään portaita hissin sijaan.

Elimistön sisäistä vuorokausirytmiä noudatteleva valaistus muuntuu päivän mittaan kirkkaasta valkoisesta lämpimään keltaiseen ja auttaa säilyttämään vireystason pitkän, pimeän talven ajan.

Työmatkapyöräilijöitä hemmotellaan omalla rampilla, joka kulkee pyörätieltä suoraan kiinteistön pyöräparkkiin ja näiden välittömässä läheisyydessä sijaitseviin huippuluokan suihku- ja pukeutumistiloihin. Liikkumiseen kannustavat myös kuntosali ja liikunta- ja hyvinvointitilat.

Swing Housessa kiinteistön pohjapiirustukset tukevat tilojen joustavuutta optimaalisella tavalla. Laajentumisvara toteutuu paitsi kerroksittain myös kerrosten välillä. Tämän tekee mahdolliseksi jo rakennusvaiheessa kahden toimistokerroksen väliselle sisäportaalle tehty rakenteellinen varaus. Kaikki toimistotilat voidaan toteuttaa yrityksen tarpeen mukaisesti. Lattiarasioin toteutettu sähkönsyöttö mahdollistaa jo tehtyjen pohjapiirustusten joustavat muutokset.

Talon sydän on vihreä ja vastuullinen lounasravintola, joka on ajassa kiinni, tekee ruokansa käsityönä ja palvelee asiakkaansa suurella sydämellä. Käytetyt raaka-aineet ovat vastuullista alkuperää, ja tarjolla on päivittäin kotimaista lähiruokaa.

Aulapalvelu, viihtyisä lounge ja lounasravintola sijaitsevat avaran pääaulan välittömässä läheisyydessä. Sisäyhteys hotelliin kulkee loungen kautta. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät myös edustavat kokous-ja neuvottelutilat laadukkain catering-palveluin.

Swing House sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Keilaniemen metroaseman sisäänkäynnille ja Raide-Jokerin pysäkille kävelymatka on 200 metriä. Autoileville on tarjolla pysäköintipaikkoja sekä talon parkkihallissa että pihassa.

Perustiedot

Sijainti
Miestentie 7, 02150 Espoo
Kaupunginosa
Otaniemi
Kohdenumero
16988626
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 780 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830
Scanreal Oy LKV
Opus Business Park, Hitsaajankatu 20, 00810 Helsinki
Scanreal Oy LKV
Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää