416 m²

Keilaranta 18, Otaniemi, Espoo

Pinta-ala
416 m²
Huoneita
Kerros
1 / 6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Otaniemi
Kaupunki
Espoo

1. kerroksen toimisto, 416 m², Life Science Centerin huippumodernista laajennusosasta.

Uudisrakennuksen 1. kerroksessa pääaulan ja neuvotteluhuoneiden vieressä 416 m² toimistotila isoilla ikkunoilla, joista näkymät Kuusisaarentien suuntaan. 1. kerros ei ole katutasossa.

Business Park Life Science Centre sijaitsee Keilaniemen yrityskeskittymässä näyttävässä ja modernissa rakennuksessa Business Park -ympäristössä. Lähellä on yritysten pääkonttoreita, teknologia-alan yrityksiä sekä aloittelevia yrityksiä. Toimistotiloja voit joustavasti laajentaa, pienentää tai vaihtaa yrityksesi kasvun mukana.

Alkuvuodesta 2023 valmistuva 7-kerroksinen laajennusosa vastaa vauhdikkaasti kasvavien biotiede- ja teknologiayritysten muuttuviin tarpeisiin. Lopputuloksena on uusi, terveellinen ja turvallinen työym- päristö, joka tukee yritysten menestystä ja henkilöstön hyvinvointia.

Uudessa kiinteistössä tärkeässä osassa ovat kestävä kehitys, vastuullisuus ja hiilijalanjäljen alentaminen. Energian- ja vedenkulutuksen tarkkailun, sekä kierrätyksen ja jätteiden lajittelun lisäksi kiinteistössä panostetaan viihtyvyyteen kuten valaistukseen, ilmanlaatuun, materiaaleihin sekä luonnonvalon ja viherkasvien määrään.

Life Science Centre sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien ja ajoväylien varrella Kehä 1:sen ja Länsiväylän yhtymäkohdassa. Saat käyttöösi valmiiksi kalustetut toimistot ja täyden palvelun business centre -palvelut mm. vastaanottotiimi, joka toimii tiimisi jatkeena aina tarvittaessa sekä vastaanottaa vieraasi ammattitaitoisesti.

Perustiedot

Sijainti
Keilaranta 18, 02150 Espoo
Kaupunginosa
Otaniemi
Kohdenumero
17033344
Kerros
1 / 6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
416 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
Sop. muk.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Kerroksia
6
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830
Scanreal Oy LKV
Opus Business Park, Hitsaajankatu 20, 00810 Helsinki
Scanreal Oy LKV
Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita