215 m²

Vaisalantie 6, Otaniemi, Espoo

Pinta-ala
215 m²
Huoneita
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Otaniemi
Kaupunki
Espoo

Modernia toimistotilaa Otaniemen teknologiakeskittymästä, Innopoli 3:sta.

Kyseinen 215m2 toimistotila sijaitsee C-talon 2. kerroksessa. Toimisto koostuu avotilasta ja muutamasta huoneesta. Siihen kuuluu myös omat wc-tilat.

Innopoli 3 sijaitsee näkyvällä paikalla Kehä I:n varrella. Aalto yliopiston metroasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä ja Raide-Jokeri on parantanut liikenneyhteyksiä entisestään. Keilaniemen ja Leppävaaran yrityskeskittymät ja palvelut sijaitsevat vain viiden minuutin ajomatkan päässä.

Technopoliksen Otaniemen kampus tarjoaa muuntojoustavien toimitilojen lisäksi monipuoliset kokous- ja neuvottelutilat. Yritysten käytettävissä on lukuisat arkea helpottavat palvelut, kuten aulapalvelu, ravintoloita, kuntosali, runsaasti pysäköintitilaa sekä sähköautojen latausmahdollisuus. Kampuksella järjestetään vuokralaisille myös mielenkiintoisia verkostoitumistapahtumia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Perustiedot

Sijainti
Vaisalantie 6, 02130 Espoo
Kaupunginosa
Otaniemi
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
215 m²
Kokonaispinta-ala
215 m²
Kunto
Hyvä
Parveke
Ei
Asunnossa sauna
Ei
Palvelut
Kiinteistössä aula-, tietoliikenne-, turvallisuus, toimisto- sekä toimintojen ylläpitopalvelut. Rakennuksessa lounasravintola ja lähellä Otaniemen alueen useat lounaspaikat.

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Liikenneyhteydet
Hyvät julkisen liikenteen yhteydet: busseja joka puolelta pääkaupunkiseutua. Kehä I:n tuntumassa. Hyvät kulkuyhteydet myös Länsiväylältä ja Turunväylältä.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Bureau Real Estate Finland Oy LKV
Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää