336 m²

Linnoitustie 9, Leppävaara, Espoo

Pinta-ala
336 m²
Huoneita
Rakennusvuosi
2003
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Leppävaara
Kaupunki
Espoo

Viihtyisää toimitilaa Leppävaarasta

Vuokrataan 336 m2 toimistotila. Valoisa suurilla ikkunoilla varustettu toimisto on tällä hetkellä avotilana, jossa on avokeittiö, neuvotteluhuone sekä wc + sosiaalitilat, lisäksi tilaan on lastauslaituriyhteys. Pohja ja viimeistely toteutetaan tulevan vuokralaisen toiveiden mukaiseksi.

Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön muista tiloista.

Quartetto Business Park Fuuga tarjoaa kattavat palvelut vaativankin yrityksen makuun. Talossa toimii muun muassa hyvä lounasravintola, kahvio sekä aulapalvelu. Kuudennesta kerroksesta saat vuokrattua saunatilat edustustilaisuuksiin. Fuugan neuvottelukeskus sekä lounge päivitetään talvella 23-24 tyylikkääksi keitaaksi.

Kiinteistöllä on BREEAM Very Good- tason sertifikaatti. Katolla on aurinkopaneelit, jotka tuottavat sähköä kiinteistön käyttöön, ja loput kiinteistöenergiasta tuotetaan 100% suomalaisella tuulivoimalla.

Kiinteistö sijaitsee Kehä I:n välittömässä läheisyydessä. Raide-Jokerin pysäkki on kiinteistön vieressä ja Leppävaaran juna-asemalle on muutaman minuutin kävelymatka, samoin kauppakeskus Sellon palveluiden äärelle. Quartetto Fuuga on erinomainen paikka yrityksille, jotka arvostavat helppoa saapumista autolla ja tarvitsevat hyvät pysäköintimahdollisuudet. Pihalta ja omasta hallista löydät runsaasti kohtuuhintaisia parkkipaikkoja.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja - meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiin räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Perustiedot

Sijainti
Linnoitustie 9, 02600 Espoo
Kaupunginosa
Leppävaara
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
336 m²
Kokonaispinta-ala
336 m²
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Hyvä
Postitoimipaikka
Espoo

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
2003
Rakennusvuoden lisätiedot
2003

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Hallissa

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Nina Meyke
Toimitila-asiantuntija
Puh: +358 50 466 1519
TULOSKIINTEISTÖT
Rikhardinkatu 2 B 5, 00130 Helsinki
Nina Meyke
Toimitila-asiantuntija
Nina Meyke
Toimitila-asiantuntija
Puh: +358 50 466 1519

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää