1 806 m²

Hiomotie 32, Pihlajamäki, Helsinki

Pinta-ala
1 806 m²
Rakennusvuosi
0
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Pihlajamäki
Kaupunki
Helsinki

Modernia toimistotilaa Pitäjänmäellä 1806m2

Business Park Strömberginaukio sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä yritysalueella. Kiinteistössä on tarjolla toimistotilaa 1806m2 sen 4:ssä kerroksessa.

Kiinteistössä on hiist ja nykyaikaiset yrityspuistopalvelut, esimerkiksi aulapalvelu, jonka palvelun tavoitteena on helpottaa kiinteistössä toimivien yritysten jokapäiväistä toimintaa mm. luomalla myönteistä palvelukuvaa talossa vieraileville ja talon yrityksille.

Business Park Strömbergin aukion kuntosali sijaitsee kellarikerroksessa. Kuntosali on kiinteistönvuokralaisten vapaassa käytössä ja se on varustelutasoltaan hyvä. Tiloissa on erilliset pukuhuoneet miehille ja naisille. Molemmissa pukuhuoneissa on pukukaappeja.

Kiinteistössä on intranet, ravintola, kuntosali joka sijaitsee kiinteistön alimmassa kerroksessa. Kuntosali on kiinteistön vuokralaisten vapaassa käytössä ja se on varustelutasoltaan hyvä. Tiloissa on erilliset pukuhuoneet miehille ja naisille. Molemmissa pukuhuoneissa on käyttäjille pukukaappeja.

Kiinteistössä on myös sauna- ja terassi 7 krs:ssa.

1 krs:ssa sijaitsevat kokous- ja seminaaritilat. Neuvottelutiloja on 6 kpl sekä 100 hengen auditorio. Kokoustarjoilun toimittaa kiinteistön ravintola.

Vuokralaisten käytössä on yli 200 paikkainen autohalli ja runsaasti asiakaspaikkoja kiinteistön edessä. Kiinteistössä on koneellinen ilmastointi ja jäähdytys. Kiinteistössa on hyvät lastaustaskut ja hissit kerroksiin.

Business Park Strömberginaukiolle pääset kätevästi junilla A ja L. Pitäjänmäen asemalta on kävelymatkaa Strömberginaukiolle n. 800 metriä ja myös Valimon juna-asema on kävelymatkan päässä kiinteistöstä.

Lisätiedot: Kari Kallio 044 507 5077 kari.kallio@toimitilapalvelu.fi tai Aarno Toffer 044 978 1393 aarno.toffer@toimitilapalvelu.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Kaupunginosa
Pihlajamäki
Kohdenumero
11789415
Kerroksien lukumäärä
0
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 806 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
3kk
Välityspalkkio
-

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
0
Kerroksia
0

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Kari Kallio
Kiinteistöpäällikkö
Puh: 044 507 5077
Toimitilapalvelu FNTC LKV
Käenkuja 8 A, 00500 Helsinki
Kari Kallio
Kiinteistöpäällikkö
Kari Kallio
Kiinteistöpäällikkö
Puh: 044 507 5077

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita