250 € / kk13 m²

Eerikinkatu 28, Kamppi, Helsinki1 huone ja osuus yhteisistä tiloista

Vuokra/kk
250 € / kk
Pinta-ala
13 m²
Huoneita
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kamppi
Kaupunki
Helsinki

Rauhallisia toimistohuoneita

NYT kolme kuukautta vain 250€/kk + alv/ huone! Voit kokeilla toimiiko tämä tilaratkaisu sinulle. Ei sitoutumispakkoa. Myös vierekkäisiä, ovella yhdistettävä huoneita tarjolla.

MTI Toimistohotellit tarjoaa viihtyisää toimistotilaa rauhallisessa ympäristössä. Jos arvostat työskentelyrauhaa ja omaa työhuonetta sekä toimiston hyvää sijaintia niin toimistohotellimme voisi olla sinun yrityksellesi paras mahdollinen paikka.

Toimipisteitä on tällä hetkellä kaksi, Helsingissä Eerikinkatu 28:ssa ja Hyvinkäällä Hämeenkatu 21-23:ssa. Voit vuokrata yhden, kaksi tai kolme huonetta tarpeesi mukaan, voit tuoda omat kalusteesi tai vuokrata kalustettuna.

Eerikinkatu 28:n juuri remontoidut tilat sijaitsevat Lapinlahden puistikon vieressä lyhyen kävelymatkan päässä kauppakeskus Kampista.

Käytettävissäsi on oma lukollinen huone ja yhteiskäytössä odotustilaa, taukohuone, WC ja pientä erillisveloitusta vastaan neuvotteluhuone. Kaikissa toimistohotelleissamme sähkö vesi, siivous ja perusnettiyhteys kuuluvat vuokraan.

Hyvinkäällä saat lisäksi pysäköintitunnuksen kiinteistön alueelle. Huoneiden vuokrat vaihtelevat koon mukaan, Eerikinkadulla on keskimäärin hiukan isompia huoneita. Useimmat huoneet ovat 500€/kk + alv. Hyvinkäällä edullisin huone on 250€/kk.

Perustiedot

Sijainti
Eerikinkatu 28, 00180 Helsinki
Kaupunginosa
Kamppi
Kohdenumero
14704106
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
13 m²
Huoneiston kokoonpano
1 huone ja osuus yhteisistä tiloista

Hinta

Vuokra/kk
250 € / kk
Lisätietoa vakuudesta
1 kk:n vuokra

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mika Tilli
Puh: 040 7013005
MTI Group Oy
Eerikinkatu 28, 00180 Helsinki
Mika Tilli
Mika Tilli
Puh: 040 7013005

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita