30 m² - 75 m²

FIRDONKATU 2, Länsi-Pasila, Helsinkikk

Pinta-ala
30 m² - 75 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Länsi-Pasila
Kaupunki
Helsinki

Tyylikäs toimisto 5 henkilölle kohteessa Spaces Tripla

Pääsy tyylikkäisiin toimistoihin, jotka auttavat viiden henkilön tiimejä menestymään.

Pasilasta on muodostunut vilkas yritys- ja liikekeskus. Nauti vastarakennetuista, moderneista työtiloista ja hyödynnä Pasilan ostoskeskuksen lukuisat ravintolat, kaupat ja rautatieyhteydet. Kokous- ja coworking-tilojen avulla voit räätälöidä tilat tarpeidesi mukaiseksi. Spaces Tripla ei ole ainoastaan paikka, jossa tehdä töitä. Se on paikka, jossa voit kehittää itseäsi ja liiketoimintaasi.

Nopea Wi-Fi, erinomaiset liikenneyhteydet ja ympärivuorokautinen pääsy tiloihin takaavat, että voit olla aina siellä, missä tapahtuu. Kaikkialle Helsinkiin ja suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalle vievät junat, raitiovaunut ja linja-autot tekevät matkustamisesta niin helppoa kuin mahdollista. Erinomainen valikoima paikallisia palveluita, kuten läheinen Hartwall Arena, jotka tekevät Spaces Triplasta täydellisen ponnahdusalustan menestymiseen.

Luo ja räätälöi täydellisen kokoinen tila 5 työntekijän tiimille 30 neliömetrin yksityistoimistossa kohteessa Spaces Tripla. Suuret toimistomme sisältävät kaikki palvelut, ovat käytettävissä vuorokauden ympäri ja mahdollistavat rajoittamattoman Business clubin käytön aukioloaikoina. Ja koska liiketoiminta voi muuttua nopeastikin, emme pyydä sinua sitoutumaan pitkiksi ajoiksi - sopimusehtomme ovat joustavia ja tarpeidesi mukaan muokattavissa.

Spaces-yksityistoimistoon sisältyy: • Rajoittamaton pääsy tuhansien toimipaikkojen muodostamaan maailmanlaajuiseen verkostoomme. • Ammattimainen vastaanotto- ja tukitiimi • Turvallinen yritystason tekniikka ja Wi-Fi • Tulostimen käyttö ja hallinnollinen tuki • Siivous-, ylläpito- ja turvallisuuspalvelut • Työpiste on käytettävissä tunti-, päivä- tai kuukausiperusteisesti • Säännöllisiä verkostoitumis- ja yhteisötapahtumia • Helppo varaus ja tilin hallinta sovelluksella • Mukautettavat ja joustavat pohjaratkaisut • Työtilat, joita voi skaalata liiketoimintatarpeidesi mukaan • Korkealaatuiset ja ergonomiset kalusteet • Pääsy 75 neliömetrin jaettuun työtilaan

Huomaa, että kaikki esitetyt kuvat ovat Spacesin toimipaikoista mutta eivät välttämättä juuri kyseisestä Spaces -kohteesta.

Ota yhteyttä

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
FIRDONKATU 2, 00520 Helsinki
Kaupunginosa
Länsi-Pasila
Kohdenumero
16044153
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
30 m² - 75 m²
Kokonaispinta-ala
75 m²
Huoneiston kokoonpano
kk
Kunto
Hyvä
Keittiö
Keittokomero
Vuokrataan kalustettuna
Kyllä
Ominaisuudet
Valoisa, Paljon ikkunoita

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Asuinkustannukset

Sähkömaksu
Included in rent

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

IWG Group
Puh: +358 942411492
Regus
Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki
IWG Group
IWG Group
Puh: +358 942411492

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita