129 m²

Mannerheimintie 113, Ruskeasuo, Helsinki

Pinta-ala
129 m²
Huoneita
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Ruskeasuo
Kaupunki
Helsinki

Nykyaikaista toimistotilaa Mannerheimintiellä, parhaiden kulkuyhteyksien varrella, mutta keskustan ruuhkasumppujen ulkopuolella. Helppo tulla mistä vain pääkaupunkiseudulta, niin julkisilla kuin omalla autollakin. Mannerheimintien haluttu ja arvostettu sijainti takaa brändin päivittäisen näkyvyyden kymmenille tuhansille.

Aitiossa käytössäsi on laaja valikoima ravintola-, toimisto-, tietoliikenne-, turvallisuus- ja tilapalveluja. Käytössä lisäksi mm. neuvotteluhuoneita, isot kokoustilat, kuntosali ja 170-paikkainen juhlatila. Voit valita palveluista juuri omalle yrityksellesi keskeisimmät, jolloin et maksa turhasta. Itse alueella on jo runsaasti palveluja ja lisää parhaillaan suunnitteilla. Autohallissa paljon tilaa.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka A.

Perustiedot

Kaupunginosa
Ruskeasuo
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
129 m²
Kokonaispinta-ala
129 m²
Tiedustelut
Ota yhteyttä 020 7290 710 tai asiakaspalvelu@premises.fi
Postitoimipaikka
Helsinki

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Liikenneyhteydet
Aition sijainti on julkisten liikenneyhteyksien kannalta erinomainen. Mannerheimintie on pääkaupunkiseudun vilkkaimmin liikennöityjä väyliä niin bussilinjojen kuin raitiovaunujen osalta. Junaliikenteen kannalta Aitioon liikkuvat voivat hyödyntää niin Pasilan kuin Ilmalan asemia. Omalla autolla työmatkojaan taittavia puolestaan palvellaan joustavalla pysäköinnillä.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

CRE Premises
Puh: 020 7290 710
CRE PREMISES
Vantaankoskentie 14, 01670 VANTAA
CRE Premises
CRE Premises
Puh: 020 7290 710

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää