432 m²

Erottajankatu 19, Kaartinkaupunki, Helsinki

Pinta-ala
432 m²
Huoneita
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kaartinkaupunki
Kaupunki
Helsinki

Erottajankatu 19, 432m2, 2. kerros, Toimistotila

Vuokrattavissa toimisto arvokiinteistöstä erittäin keskeisellä sijainnilla toimistotilaa. Sisäänkäynnit Eteläesplanadi 24 ja Erottajankatu 19. Ikkunoista näkymät Mannerheimintielle, Eteläesplanadille ja Erottajankadulle sekä myös rauhalliselle vehreälle sisäpihalle. Tilassa on erikokoisia huoneita. Tila remontoidaan uuden käyttäjän näköiseksi olemassa olevia vanhoja yksityiskohtia vaalien.

Klassinen kaunotar ja näyttävä maamerkki Erottajankulmassa. Tämä on valintasi, kun etsit tyylikästä ja edustavaa toimitilaa näyttävältä paikalta Helgingin ydinkeskustasta. Upean rakennuksen on suunnitellut Theodor Höijer. Erottajankulma on täynnä koristeellisia ja pysäyttäviä yksityiskohtia. Vuonna 1893 valmistunut arvokiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla Erottajan ja Esplanadin risteyksessä Hauen korttelissa. Kiinteistökohtainen jäähdyttävä ilmastointi. Edustava rappukäytävä. Autoilijoita varten kiinteistössä on oma parkkihalli. Myös keskustan useat pysäköintitalot löytyvät lähettyviltä. Uudet suihku- ja pukuhuonetilat työmatkaliikkujille.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kaartinkaupunki
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
432 m²
Kokonaispinta-ala
432 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1893
Kunnan numero
91

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää