317 m² - 3 283 m²

Gebhardinaukio 1, Vallila, Helsinki

Pinta-ala
317 m² - 3 283 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vallila
Kaupunki
Helsinki

Edustavaa toimistotilaa Vallilassa

Vuokrattavissa erittäin laadukasta ja vastuullista toimistotilaa Vallila-Kalasataman alueella. Tiloja tarjolla yhteensä 3 283 m2 joustavasti tarpeenne mukaan. Tilat alkaen 317 m2, joten löydämme varmasti yrityksenne tarpeisiin loistavat tilat.

Toimitilat sijaitsevat osoitteissa Päijänteentie 12 ja Vääksyntie 2. Tämä OP:n pääkonttorina tunnettu toimistokortteli on moderni, vuosina 2015-2017 valmistunut JKMM Arkkitehtien suunnittelemana ja mm. LEED Gold -sertifikaatilla palkittu toimistorakennus. Arkkitehtonisesti upeat tilat ovat avaria ja valoisia, ja materiaalit parhaita mahdollisia. Palvelut rakennuksessa ovat erinomaiset, joista esimerkkeinä lounasravintoloita löytyy useita, aulapalvelu ja neuvotteluhuoneet ovat tasokkaita sekä myös kuntosali-, hieronta- ja kampaamopalvelut ovat työntekijöiden käytettävissä.

Kohde on helposti saavutettavissa niin omalla autolla, julkisella liikenteellä kuin pyörälläkin. Metrolle kävelyä vain muutama minuutti ja työmatkapyöräilyyn kannustavat väljät ja siistit hygieniatilat. Kiinteistössä lämmin pysäköintihalli sekä autoille että pyörille.

Kerromme mielellämme lisää! Soita siis numeroon 040 759 8095 tai lähetä sähköpostia vuokraus@avantam.fi.

Ilmoitus päivitetty edellisen kerran 2.11.2021.

Also in English!

A landmark office building with very high-quality office space adhering to strict ESG criteria for rent in the Vallila-Kalasatama area. The premises offer a total of 3,283 sqm flexibly according to your needs. Premises are from 317 sqm, so we are sure to find great facilities for your business needs.

We will be happy to tell you more! Please call 040 759 8095 or send an email to vuokraraus@avantam.fi.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vallila
Kohdenumero
16343661
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
317 m² - 3 283 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota yhteyttä ilmoittajaan