516 m²

Palkkatilanportti 1, LÄNSI-PASILA, Helsinki

Pinta-ala
516 m²
Huoneita
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
LÄNSI-PASILA
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Etera-talo on Länsi-Pasilassa sijaitseva pääkonttoritasoinen toimistokiinteistö hyvien yhteyksien varrella. Pasilan juna-asema ja Mall of Tripla sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä ja lähimmät bussi- sekä raitovaunupysäkit aivan kiinteistön tuntumassa. Kiinteistöä on remontoitu ja modernisoitu, joten se täyttää kaikki nykyajan laatukriteerit. Kiinteistön palveluihin kuuluvat aulapalvelu, henkilöstöravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja, auditorio, saunaosasto, kuntosali, pyöräparkki sekä parkkihalli.

Tilan kuvaus: Valoisat ja modernit toimistotilat viidennestä kerroksesta. Vuokrattavana on koko 5. kerros, joka on jaettavissa jopa kolmeen osaan, kooltaan noin 500-600m². Tilat ovat monitilatoimistoa koostuen avotilasta sekä työ- ja neuvotteluhuoneista. Moderni ja raikas työympäristö jonne voidaan tehdä tarvittavia muutoksia uutta käyttäjää varten.

Perustiedot

Kaupunginosa
LÄNSI-PASILA
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
516 m²
Kokonaispinta-ala
516 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
JLL Jones Lang Lasalle Finland Oy
Keskuskatu 7, 4. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää