90 € / kk5 m² - 10 m²

Itäkatu 1-5, Vartiokylä, Helsinkikk

Vuokra/kk
90 € / kk
Pinta-ala
5 m² - 10 m²
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vartiokylä
Kaupunki
Helsinki

Joustavat työtilajäsenyydet kohteessa Regus Itis

Kun liityt Regus-jäseneksi, voit tehdä töitä missä ja milloin tahansa. Valittavanasi on useita erilaisia vaihtoehtoja toimisto- ja coworking-jäsenyyksistä lounge-jäsenyyksiin, ja hinnoittelu alkaa 90 eurosta. Olipa työskentelytyylisi millainen hyvänsä, tarjoamamme joustavuuden ja vapauden ansiosta löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun. Astu vain sisään yhteen globaaliin verkostoomme kuuluvista kohteistamme ja aloita työt – aina silloin kun sinulle sopii.

Rakenna menestyvä asiakaskunta yhdessä Suomen suurimmista ostoskeskuksista. Vieressä olevien metro- ja linja-autopysäkkien sekä ilmaisen pysäköinnin myötä Itis on aina helppo työmatkan määränpää. Ja koska lentoasema on vain hieman yli 20 minuutin ajomatkan päässä, se sopii ihanteellisesti myös ulkomaisia asiakaskäyntejä varten.

Toivota vieraat tervetulleiksi moderniin ja tilavaan ympäristöön ja rentoudu kahvin merkeissä aurinkoisella pihalla tai piipahda lounaalla yhdessä monista lähellä olevista ruokapaikoista.

Regus-jäsenyyteen sisältyy • Valintasi mukainen työtila yksityistoimistossa, coworking- tai business lounge -tiloissa sinulle ja yhdelle vieraalle • Pääsy tuhansiin kohteisiimme maailmanlaajuisesti • suojattu yritystason tekniikka ja Wi-Fi-yhteys • tulostimet ja hallinnollinen tuki • ammattimainen vastaanotto- ja tukitiimi • siivous-, ylläpito- ja turvallisuuspalvelut • kuukausittaisia verkostoitumis- ja yhteisötapahtumia • helppo tilojen varaaminen ja tilin hallinta sovelluksen kautta

Kuvat ovat eri keskuksistamme, eivätkä välttämättä vastaa juuri kyseessä olevaa kohdetta.

Tiedustele nyt

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Itäkatu 1-5, 00930 Helsinki
Kaupunginosa
Vartiokylä
Kohdenumero
16834459
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
5 m² - 10 m²
Huoneiston kokoonpano
kk
Keittiö
Keittokomero
Vuokrataan kalustettuna
Kyllä

Hinta

Vuokra/kk
90 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

IWG Group
Puh: +358942411492
Regus
Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki
IWG Group
IWG Group
Puh: +358942411492

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita