160 € / kk8 m² - 10 m²

Mannerheiminaukio 1, Kluuvi, Helsinkikk

Vuokra/kk
160 € / kk
Pinta-ala
8 m² - 10 m²
Rakennusvuosi
1938
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kluuvi
Kaupunki
Helsinki

Löydä oma työpisteesi ja aloita työskentely kohteessa Postitalo Spaces

Vuonna 1938 rakennettu Postitalo on yksi Helsingin tärkeistä maamerkeistä. Rakennuksen sijainti on aivan omaa luokkaansa: läheltä löytyy; erinomainen valikoima palveluita, kuten ravintoloita, hotelleja sekä kattavat julkisen liikenteen yhteydet. Tämä kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus luo korkealuokkaisen toiminta- ja työskentely-ympäristön. Kaikki on kävelymatkan päässä - tarvitsitpa sitten majoitusta tai hyvää lounaspaikkaa.

Spaces Postitalolla on laaja valikoima työtiloja, yksityistoimistoista joustaviin työpisteisiin jaetussa tilassa. Meiltä saat myös neuvottelutilat esityksillesi ja workshopeille. Löydät kaiken mitä yritykseksi tarvitsee, joustavasti kasvuvaralla. Tarjoamme myös erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet: meillä olet osa samanhenkisten yrittäjien yhteisöä.

Me Spacesilla tarjoamme tyylikkäitä työtiloja kaikenkokoisille yrityksille, vaikka vain yhdelle henkilölle. Valitse työskentelypiste avoimessa coworking-tilassa tai yksityisempi työpiste jaetussa toimistossa. Jäsenyydellämme, alkaen 160€, saat heti käyttöösi kattavan valikoiman erilaisia työtiloja ja palveluita kaikissa Spaces-toimipaikoissa maailmanlaajuisesti. Näin varmistat itsellesi sopivan tilan kaikkiin liiketarpeisiin.

Spaces-jäsenyyteen sisältyy:

• Valitsemasi työpiste Business clubista tai ympärivuorokautinen pääsy sinulle ja yhdelle vieraallesi jaetusta toimistosta. • Rajoittamaton pääsy tuhansien toimipaikkojen muodostamaan maailmanlaajuiseen verkostoomme • Turvallinen yritystason tekniikka ja Wi-Fi • Kaapit ja lokerot turvalliseen tavaroiden säilyttämiseen • Ammattimainen yritysosoite ja postipalvelut • Tulostimen käyttö ja hallinnollinen tuki • Ammattimainen vastaanotto- ja tukitiimi • Siivous-, ylläpito- ja turvallisuuspalvelut • Säännöllisiä verkostoitumis- ja yhteisötapahtumia • Helppo varaus ja tilin hallinta sovelluksella

Huomaa, että kaikki esitetyt kuvat ovat Spacesin toimipaikoista mutta eivät välttämättä juuri kyseisestä Spaces -kohteesta.

Ota yhteyttä

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kluuvi
Kohdenumero
16834539
Kerroksien lukumäärä
9
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
8 m² - 10 m²
Huoneiston kokoonpano
kk
Keittiö
Keittokomero
Vuokrataan kalustettuna
Kyllä

Hinta

Vuokra/kk
160 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
1938
Liikehuoneistojen lukumäärä
26
Liikehuoneistojen pinta-ala
4,91 ha
Kerroksia
9
Tontin omistus
Oma
Lämmitys
Vesikeskuslämmitys

Ota yhteyttä ilmoittajaan

IWG Group
Puh: +358942411492
Regus
Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki
IWG Group
IWG Group
Puh: +358942411492

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita