707 m²

Snellmaninkatu 13, Kruununhaka, Helsinki

Pinta-ala
707 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kruununhaka
Kaupunki
Helsinki

Toimitilaa arvokiinteistössä Helsingin Kruununhaan sydämessä.

Tämä 707m2 tila sijaitsee kiinteistön 4.kerroksessa. Tila koostuu huoneellisesta tilasta sekä omista keittiö ja wc-tiloista. Siihen kuuluu myös arkistotiloja sekä kaksi pankkiholvia. Tila on mahdollista jakaa useammalle käyttäjälle esimerkiksi 511,5m2 ja 196,5m2 kokoisiin osiin. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön muista tiloista.

Snellmaninkatu 13 on arvokiinteistö Helsingin Kruunuhaassa. Kiinteistössä on edustava sisäänkäynti, kattavat aulapalvelut ja laadukkaat sekä muuntojoustavat tilat. Kiinteistössä on vuokrattavana myös varastotiloja. Kiinteistön sijainti takaa erinomaisen saavutettavuuden sekä julkisilla kulkuvälineillä että autolla. Keskustan monipuoliset palvelut sijaitsevat vain lyhyen kävelyetäisyyden päässä.

Kysy lisää numerosta 040 531 2793/ nina.lahtonen@bref.fi tai 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kruununhaka
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
707 m²
Kokonaispinta-ala
707 m²
Kunto
Hyvä
Parveke
Ei
Asunnossa sauna
Ei
Palvelut
Kiinteistössä on mm. kattavat aulapalvelut, lounasravintola, kampaamo ja kirjakauppa. Keskustan monipuoliset palvelut vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Liikenneyhteydet
Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet, raitiovaunu sekä linja-auto pysähtyvät aivan kiinteistön edessä ja lähimmälle metroasemalle on vain 400 metriä. Kiinteistöstä löytyy myös pysäköintipaikkoja autoille sisäpihalta sekä autohallista.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Bureau Real Estate Finland Oy LKV
Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo

Ota yhteyttä ilmoittajaan