572 m²

Hiomotie 8, Pitäjänmäki, Helsinki

Pinta-ala
572 m²
Huoneita
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kaupunki
Helsinki

Toimistotilaa hyvällä sijainnilla Pitäjänmäellä.

Kyseinen 572m2 toimisto on huoneellista ja se sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Tila on muuntojoustavaa ja se voidaan tarvittaessa saneerata nykyaikaiseksi monitilatoimistoksi. Tilassa on myös omat wc:t, sekä jäähdytys ja CAT5-kaapelointi. Kuvat ovat yleiskuvia kampuksen tiloista.

Hiomotie 8 on osa JUJU-yrityskampusta, joka sijaitsee voimakkaasti kehittyvällä Pitäjänmäen alueella. Kampus tarjoaa yrityksille monipuoliset liiketoimintaa tukevat palvelut sekä tyylikkäät toimitilat. JUJU koostuu viidestä kiinteistöstä, jotka muodostavat yhteisöllisen kampusalueen, jonka palveluita kaikki vuokralaiset pääsevät hyödyntämään tarpeen mukaan. Kiinteistössä on kaksi ravintolaa, kokouskeskus ja auditorio, kuntosali sekä sauna- ja edustustiloja. Vuokralaisille on tarjolla mm. catering-palvelut, hyvinvointipalveluja, aula- ja postituspalvelut, pesulapalvelu, autonpesu- ja renkaanvaihtopalvelu sekä siivouspalvelu. Kiinteistössä on runsaasti pysäköintitilaa sekä sähköautojen ja -pyörien latauspaikkoja.

Kiinteistö noin 500 metrin päässä Pitäjänmäen sekä Valimon rautatieasemilta. Valmistuvan raidejokerin kaksi asemaa tulevat sijaitsemaan n. 100 metrin etäisyydellä kiinteistöstä. Helsingin keskustaan on noin 7 kilometriä ja Espoon Leppävaaran monipuolisten palveluiden äärelle noin 5 kilometriä. Alueella on hyvät peruspalvelut, kuten päivittäistavarakauppa, lounasravintoloita ja Taitotalon kokous- ja kongressikeskus.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Perustiedot

Sijainti
Hiomotie 8, 00380 Helsinki
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
572 m²
Kokonaispinta-ala
572 m²
Kunto
Hyvä
Parveke
Ei
Asunnossa sauna
Ei
Palvelut
Kampuksella on kaksi ravintolaa, kokouskeskus ja auditorio, kuntosali sekä sauna- ja edustustiloja. Vuokralaisille on tarjolla mm. catering-palvelut, hyvinvointipalveluja, aula- ja postituspalvelut, pesulapalvelu, autonpesu- ja renkaanvaihtopalvelu sekä siivouspalvelu. Kiinteistössä on runsaasti pysäköintitilaa sekä sähköautojen ja -pyörien latauspaikkoja.

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Liikenneyhteydet
Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Hyvät kulkuyhteydet Vihdintietä, Kehä I:stä, Turunväylää ja Hämeenlinnaa väylän pitkin. Jokeriraiteen pysäkki tulee kiinteistön lähelle.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Bureau Real Estate Finland Oy LKV
Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo

Ota yhteyttä ilmoittajaan